Amopage

Hvordan bli en leverandør med Aetna

- Views 0
Advertisement

Hvordan bli en leverandør med Aetna


Siden Aetna er en av de største helse assurandører i USA, som i 2010, og deltok i Aetna nettverk er en klok beslutning for en leverandør. Nettverks fordeler inkluderer henvisninger, lett krav innsending, rask krav refusjon, og tilgang til elektroniske verktøy som valgbarhet verifisering, hevder informasjon, precertification forespørsler og bransje artikler. Aetna vurderinger hver nettverksleverandør søknad og fullfører en grundig credentialing gjennomgang av kvalifikasjoner, lisens, sertifisering, akademiske kvalifikasjoner og rettssaker historie. Leverandør beliggenhet og spesialitet er andre faktorer som bestemmer nettverk adgang.

Bruksanvisning

 • 1

Besøk Aetna hjemmeside og få tilgang til "Medical Plans Application Request Form" for å fullføre programmet på Internett. Du kan også ringe 1-800-353-1232 for å be om en papirkopi søknad til e-post tilbake til Aetna. Behavioral Health leverandører bør fullføre den elektroniske "Health Professionals Behavioral Health Application Request Form" eller ring 1-800-999-5698 for en papirkopi søknad.

2

Fyll ut søknaden med navn, fødselsdato, skatt identifikasjonsnummer, klinisk spesialitet, statlige lisensinformasjon, praksis adresse, nasjonal leverandør identifikator, sykehus overbevisninger og annen relevant informasjon.

3

Klikk på "Jeg godtar e-post Erkjennelse" og "Send". Søknaden din vil gå til Aetna leverandør nettverk avdeling som starter gjennomgangen.

4

Gå til Rådet for Affordable Kvalitet Healthcare (CAQH) nettsider og registrere med sin Universal Provider datakilde. Gi Aetna autorisasjon for å få din credentialing informasjon. Hvis du allerede har registrert deg hos CAQH før utfylling av Aetna søknaden, må du gitt Aetna tilgang til din informasjon.

5

Vent til Aetna å vurdere søknaden din og sjekke legitimasjon. Ved ferdigstillelse vil Aetna sende deg et brev knyttet til innleggelse eller avslag i Aetna nettverket. Signere og sende tilbake noen avtaler om nødvendig. Kontakt Aetna Credentialing kundeservice på 1-800-353-1232 (medisinske leverandører) eller 1-800-999-5698 (atferdshelseleverandører) med noen nettverks spørsmål.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bli-en-leverandor-med-aetna/ "

相关文章!
 • Hvordan bli en leverandør med Blå Kors Blue Shield Hvordan bli en leverandør med Blå Kors Blue Shield
  - 阅 1

  Blå Kors Blue Shield er en helseforsikring selskap som opererer over hele USA. Fremgangsmåten for å motta forsikringslegitimasjons forskjellig. Det er mange leverandører som aksepterer Blå Kors Blue Shield pasientene, slik som leger, tannleger, lege

 • Hvordan bli en Genius med datamaskinen Hvordan bli en Genius med datamaskinen
  - 阅 5

  I dagens verden, personlige datamaskiner er nesten like vanlig som å ha standarder for hjem komfort som komfyrer, senger og kjøleskap. Fenomenet har spredt seg over hele verden til alle de utviklede landene. I arbeidsmarkedet, er datakyndige er ikke

 • Hvordan bli en leverandør til en Craft Show Hvordan bli en leverandør til en Craft Show
  - 阅 0

  Du har bestemt at hulene i en verden av håndverket show er noe du ønsker å prøve. Velge å bli en leverandør på en håndverket showet er en måte å vise kjøp publikum håndverket elementer som du gjør, og forhåpentligvis tjene litt ekstra inntekt. Det fi