Amopage

Hvordan bli en jordmor i Canada

- Views 1
Advertisement

Hvordan bli en jordmor i Canada


Jordmor er akseptert som en juridisk og standardisert yrke i en rekke kanadiske provinser og territorier. Det er regulert i Alberta, British Columbia, Manitoba, Saskatchewan, Ontario, Quebec og Nova Scotia. I hver av disse provinsene, må jordmødre være registrert for å utføre handlinger som er fastsatt i lovverket jordmor. Jordmorutdanning i Canada startet i 1993 og tilbys ved et universitet Baccalaureate nivå. Jordmor programmer understreke kontinuitet i omsorgen gjennom prenatal og postpartum perioder som er iboende til begrepet jordmor i Canada.

Bruksanvisning

 • 1

Utdannet fra videregående skole med et minimum totalt gjennomsnitt på 75 prosent. Pleie eller andre etter andre legitimasjon er ikke nødvendig for søknad til en jordmor program. Flere videregående skole kurs, men er spesielle forkunnskaper og minimum 75 prosent i hvert av disse kursene er nødvendig. En full kurs kreditt kreves i både engelsk og samfunnsfag. Bare en full kreditt i naturfag er obligatorisk, selv om både kjemi og biologi er sterkt anbefalt. Alternativt blir modne søkere og de med tidligere universitets- og høgskoleutdanning vurderes på individuell basis, så lenge de har fullført de nødvendige forutsetning kurs.

2

Fyll ut søknaden til universitetet av valg og sende inn noen støtte dokumentasjon, for eksempel high school transkripsjoner. Jordmor programmer tilbys i dag ved Laurentian University, Ryerson University og McMaster University i Ontario, Université du Québec à Trois Rivières i Quebec, University of British Columbia i British Columbia og University College of the North i Manitoba. Vær oppmerksom på at en søknad kan bli gjort til bare én av Ontario universitetene som tilbyr jordmorprogrammet i hvert program år.

3

Delta på et personlig intervju økten. Søkere blir vurdert på områder som bevissthet om jordmor i Canada og entusiasme for å bli jordmor. Disse intervjuene vanligvis finner sted i april og blir holdt ved universitetet. En skriveferdigheter test kan også skje på dette intervjuet og et tilbud om opptak vil bli gjort etter intervjuet dersom kandidaten oppfyller skolens utvalgskriterier.

4

Lære ferdigheter og teknikker for jordmor gjennom fire år Baccalaureate programmet på den valgte universitetet. Dette programmet kombinerer høy klasse undervisning med praktisk erfaring i ulike innstillinger, inkludert jordmorklinikker, føde kontorer og sykehus.

5

Registrer deg og ta den kanadiske jordmor Registrering Examination etter vellykket gjennomføring av den fire år jordmor program. Dette er en syv-timers test i multiple choice, case-basert format.

6

Fyll ut et helt år med bosted som en ny-registrant jordmor. En ny registrant må arbeide under tilsyn av en jordmorklinikken i ett år før de blir en generell registrant og kvalifisert til å arbeide selvstendig.

Hint

Snakk med andre student jordmødre eller delta i online fora som studentmidwife.net å bli mer kjent med utdanningsprogram og hva det vil ta å komme gjennom det.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bli-en-jordmor-i-canada/ "

相关文章!
 • Hvordan bli en detektiv i Canada
  - 阅 0

  Å bli en detektiv i Canada betyr først bli en politimann og eksamen fra Politiskolen. Siden du ønsker å jobbe som en spesialisert politimann, har du også til å tjene din bachelorgrad i en detektiv-relaterte felt. Dine ambisjoner kan også bety år med

 • Hvordan bli en jordmor Hvordan bli en jordmor
  - 阅 1

  Tips og informasjon om hva en jordmor er og gjør, og hvordan du kan enten velge eller bli en i denne gratis video-serien. oppsummering Series Jordmor begynte i Europa i det 18. århundre, da kvinner begynte å foretrekke en kvinnelig tilstedeværelse gj

 • Hvordan bli en Singer i Canada Hvordan bli en Singer i Canada
  - 阅 0

  Å bli en sanger i Canada krever å ha et forsprang på andre sangere i form av god musikk eller musikk som er forskjellig, men appellerer til allmennheten. Sangere som har kraftige eller utmerket stemmene har en høyere sjanse for å bli profesjonelle sa