Amopage

Hvordan bli en High School motivasjonstrener

- Views 0
Advertisement

Hvordan bli en High School motivasjonstrener


Å bli en high school motivasjonstrener krever en kombinasjon av erfaring, dyktighet og utholdenhet. Selv om du ikke trenger å ha en formell grad, har du å være kompetent på andre områder. Selv om du har de mest relevante og dyptgripende erfaringer å dele med high school-elever, vil meldingen aldri bli hørt eller det vil falle flatt hvis du ikke vet hvordan nettverket for å få snakker muligheter og snakke effektivt til målgruppen.

Bruksanvisning

Lag en liste over temaer som gjelder for high school-elever og skrive ned dine personlige erfaringer med disse temaene. Noen temaer inkluderer gruppepress, dating, akademikere og mestring med autoritet. Ved å koble dine erfaringer med de samme temaene tenåringer nå står overfor, vil du avdekke verdifull motiverende taler materiale.

Hold deg oppdatert med high school student kultur. Bla enkelte ungdoms magasiner. Lytt til noen av de hotteste nye artister som appellerer til high school-elever. Watch TV-programmer populært blant tenåringer. Referanse ideer fra populære ungdoms kultur i dine motiverende taler for å hjelpe deg å lage en forbindelse med publikum.

Finn en mentor i den motiverende taler feltet. Ideelt sett, finne noen som klarer taler til high school-elever. Spør din mentor for innsideinformasjon, for eksempel hvordan du får talende gigs. Al Duncan, en profesjonell motivasjonstaler, sier på sin nettside at det å jobbe med en mentor kan slå år av læringskurve for å bli en vellykket motivasjonstrener.

Bli den nasjonale Speaker forening eller Toastmasters å finpusse dine offentlige taler ferdigheter og hjelpe deg nettverk.

Lage et nettsted som annonserer du som en high school motivasjonstrener. Ta med litt bakgrunnsinformasjon og kontaktinformasjon slik at folk kan ringe deg om bestillinger. Undersøke markedet for å se hva du bør ta betalt for en offentlige taler utseende. Scott Greenberg, en motiverende foredragsholder, sier på sin nettside at skolene har vanligvis mer begrensede budsjetter enn selskaper, slik at prisen dine tjenester tilsvarende.

Ring den sentrale administrasjonskontor i hver skolekrets du målretter en talende engasjement. Spør hvem du skal kontakte om du bestiller et arrangement. Ring personen direkte, og introdusere deg selv og oppgi ditt formål. Oppgi noen grunner til at personen skal bestille deg til å snakke med elevene, for eksempel dine personlige kamp med å være en underachiever eller hvor du snudde livet rundt i ditt siste år på high school. Tilby å bidra til å finne sponsorer til å dekke kostnadene for avgifter. Send en oppfølging e-post med en link til din nettside.

Ta kontakt med personen som har ansvaret for booking hendelser igjen i løpet av to til tre dager. Fortell ham at du vil finne lokale sponsorer i samfunnet for å bidra til å dekke kostnadene for presentasjonen.

Kontakt representanter for lokalsamfunnet organisasjoner og fortelle dem ditt formål. Forklar at de høye skoleadministrasjonen er interessert i å ha deg til stede til elevene, men de krever sponsing for å dekke avgifter. Tilby å gjøre en gratis motiverende tale for organisasjonens medlemmer å vise takknemlighet for sin hjelp.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bli-en-high-school-motivasjonstrener/ "

相关文章!
 • Hvordan bli en barnehage lærer
  - 阅 2

  Du har bestemt deg for å bli en barnehage lærer - men hvordan du går om den? Du kan være usikker på hva college for å delta, hvilken grad er nødvendig og hvordan du skal velge riktig skole for å jobbe for. Følgende trinn bør sette deg på veien til en

 • Hvordan bli kvitt kakerlakker og termitter
  - 阅 3

  Når du først ser termitter eller kakerlakker i eller rundt huset ditt, har du mest sannsynlig bekymre deg for hvor mange flere det kunne være og hvordan bli kvitt dem før et angrep oppstår - hvis det ikke allerede. Du må først finne ut hva slags inse

 • Hvordan bli rik: Vinn lotteriet, arve en formue, bygge en bedrift? Get Rich Poll Hvordan bli rik: Vinn lotteriet, arve en formue, bygge en bedrift? Get Rich Poll
  - 阅 3

  Det er søke 32 millioner treff på Google etter "Hvordan bli rik", og en av de beste resultatene er, ikke overraskende, her på dette nettstedet. Men noe som er overraskende er at i en avstemning spør "Hvordan ville du heller bli rik?" -