Amopage

Hvordan bli en gratis medlem på Club Penguin

- Views 0
Advertisement

Club Penguin er et populært område for barn som fremmer online aktivitet i et trygt og overvåket miljø. Nettstedet inneholder spill rettet mot barn, samt en filtrert chat program og ansatte å holde vakt over børsene. Selv om du får tilgang til flere funksjoner med et betalt medlemskap, kan du fortsatt registrere deg som gratis medlem på Club Penguin.

Bruksanvisning

Gå til hjemmesiden til Club Penguin. Velg alternativet "Play Now" for å navigere til innloggingsbildet. Herfra kan du velge "Opprett en gratis konto" linken.

Les gjennom reglene før du blir en gratis medlem av Club Penguin. Regler inkluderer ikke banning, mobbing eller gi ut personlig informasjon. Du er heller ikke tillatt å jukse på spillene. Du må plassere en hake i den aktuelle boksen for å godta vilkårene og fortsette å registrere.

Design din pingvin. For å fortsette, må du velge et navn på pingvinen så vel som hennes farge. Du kan ikke bruke ditt eget navn, og du må velge et unikt navn som ennå ikke er lagt inn i databasen.

Bestem deg et passord for å beskytte kontoen din. Du må også oppgi en gyldig e-postadresse for en av foreldrene dine.

Aktivere kontoen. For å avslutte opprette en gratis Club Penguin konto, må dine foreldre klikk på aktiverings koblingen i en e-post sendt fra nettstedet. E-posten vil også inneholde påloggingsnavnet og passordet som er tilknyttet kontoen.

Sett chat restriksjoner på Club Penguin. Etter aktivering, kan foreldrene velge om du vil tillate barnet å kommunisere gjennom Standard Sikker eller Ultimate Sikker Chat. Barnet trenger å bruke forhåndsgodkjent uttrykk for Ultimate Sikker Chat, mens Standard Chat bare filtrerer ethvert forsøk på å skrive banneord eller gi ut personlig informasjon.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bli-en-gratis-medlem-pa-club-penguin/ "

相关文章!
 • Hvordan få en Secret Igloo på Club Penguin
  - 阅 0

  Club Penguin er en online spillside levert av Disney Company. I Club Penguin, spillere skape penguin avatarer de spiller med og skape boliger for. Det er hemmelige igloer inne Club Penguin som er tilgjengelige for brukerne å kjøpe. Snow Globe Igloo L

 • Hvordan finne den Seven Puffles i "Club Penguin: Elite Penguin Force" for Nintendo DS Hvordan finne den Seven Puffles i "Club Penguin: Elite Penguin Force" for Nintendo DS
  - 阅 0

  Basert på Disneys populære "Club Penguin" nettsamfunn ", Club Penguin: Elite Penguin Force" for Nintendo DS lar spillerne ta rollen som en elite hemmelig agent som må løse gåter og fullføre oppdrag å hindre en ond plan. En av spillets

 • Hvordan bli en VIP medlem på Footlocker
  - 阅 0

  Du kan bli VIP-medlem på Foot Locker online uten kostnader. Medlemskap kan spare deg for tid og penger når du kjøper atletisk utstyr. Alle kan delta så lenge han ikke passer inn i en kategori av uegnet mennesker, for eksempel ansatte. Å registrere se