Amopage

Hvordan bli en fransk Tutor

- Views 0
Advertisement

Å bli en fransk lærer kan være både morsomt og innbringende. Med litt tid og krefter, kan du få din fransk veiledning virksomhet av bakken, slik at du kan begynne å tjene penger ved å lære språket du elsker så mye.

Bruksanvisning

Kjøpe franske undervisningsmateriell hvis du ikke allerede eier dem. Kjøp lærebøker og lydmateriale som dekker begynnelsen, middels og avansert nivå, samt en liten tørr slette bord og markører.

Skriv en fengende reklame fremhever dine kvalifikasjoner og hva som gjør deg forskjellig fra alle de andre franske veiledere. Inneholde informasjon som: stedet der undervisningen vil foregå, undervisning stil, tidligere fransk undervisningserfaring, tidsbruk bosatt i fransktalende land og e-postadresse.

Bestem deg for hvor mye du skal lade per time. Sjekk ut konkurrentene på Craigslist og Back nettsteder, og sammenligne dine kvalifikasjoner med at andre franske veiledere for å komme opp med en rimelig startpris.

Plasser annonse på Craigslist og Backpage. Begge disse nettstedene er gratis og vil gi deg høy synlighet. Husk å erstatte din annonse som det utløper. Bruk ny, oppmerksomheten fanget emnelinjer hvis du ikke får noen respons.

Svare raskt på henvendelser. Sett opp en første telefon vurdering for å bestemme når og hvor du vil ha din første leksjon og å finne ut elevens motivasjon for å studere fransk, hvilket nivå eleven er på, og hvor ofte studenten ønsker å møte.

Tailor timeplaner for å passe studentens individuelle behov. Dersom studenten skal til Frankrike på en forretningsreise og trenger å lære grunnleggende ferdigheter i å konversere for eksempel planlegger en begynnelse nivå fransk samtale klasse.

Møt med studenten på et offentlig sted, for eksempel en kafé eller et bibliotek for din første leksjon. Diskuter studentens mål, og sette opp en realistisk tidsplan for fremtidige leksjoner.

Hint

Sett opp en gratis e-postkonto på Yahoo som du vil bruke kun til fransk veiledning virksomhet. Dette vil holde din personlige e fri for spam og andre ikke-ønskelige reaksjoner som kan komme fra å plassere en annonse.

Sett opp en politikk for franske studenter at de må ringe minst 24 timer i forveien hvis de ikke kan gjøre en lekse eller om de kommer til å bli sent.

Be om studentens tilbakemelding etter hver leksjon for å bedre forberede for følgende leksjoner.

Ikke oppgi personlig informasjon som telefonnummer, adresse, eller personlig e-post i annonsen eller på henvendelser som virker merkelig. Alltid snakke med studenten på telefonen første til å sørge for at han er en legitim kunde før du gir ham din personlige informasjon.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bli-en-fransk-tutor/ "

相关文章!
 • Hvordan bli en fransk Immersion Lærer i Ontario, Canada Hvordan bli en fransk Immersion Lærer i Ontario, Canada
  - 阅 0

  En fransk nedsenking lærer underviser elever som vanligvis ikke snakker fransk. Franske nedsenking skoler instruere barn som vil ha dem til å ta leksjoner i fransk fremfor engelsk foreldre. Ontario fransk nedsenking skoler vanligvis følger et pensum

 • Hvordan Bli den franske fremmedlegionen
  - 阅 2

  Ingen andre militære organisasjon har mystikken i den franske fremmedlegionen. Mennene i hvite kepis har blitt glamorized på film, som er kjent for å gi andre menn kjører fra urolige fortider en sjanse for innløsning, og ansett for å kjempe till sitt

 • Hvordan bli en fransk lærer Hvordan bli en fransk lærer
  - 阅 0

  Uansett hva motivet du lærer, krever karriere oppfinnsomhet, tålmodighet og kreativitet. Når fransk er motivet ditt, vil du også legge inn solide språkkunnskaper. Når du blir en sertifisert lærer i fransk i USA, vil du vanligvis være kvalifisert til