Amopage

Hvordan bli en FedEx Airline Pilot

- Views 0
Advertisement

Hvordan bli en FedEx Airline Pilot


FedEx, det multinasjonale rederiet basert i Memphis, Tennessee, driver en av verdens største cargo flyselskaper, kalt FedEx Express. I likhet med andre flyselskaper, ansetter FedEx piloter å fly både nasjonale og internasjonale ruter. Den har en flåte på mer enn 380 jetfly. Selskapet har sine piloter til høye pedagogiske standarder - FedEx krever alle sine piloter å ha et minimum av en fireårig høyskole grad.

Bruksanvisning

 • 1

Gå gjennom flight trening for å få pilot karakterer. Å fly for FedEx, må en pilot har et minimum av et instrument rating, multiengine kommersiell pilot sertifikat og flyselskapet transport pilot sertifikat.

2

Skaff en entry-level flying jobb som regionale flyselskap pilot, sertifisert flyinstruktør eller små-fly cargo pilot. Ifølge Pilot legitimasjon, et nettsted med informasjon om FedEx pilot kvalifikasjoner, må en pilot ha minst 1500 timer som fartøysjefen (kaptein eller sjefen for registrering) av et fast ving fly.

3

Ta Federal Aviation Administration flymaskinist skriftlig test. Du må ha en flymaskinist lisens før du starter arbeidet som FedEx pilot.

4

Gå til Pilot legitimasjon nettsiden og fylle ut det elektroniske søkeren profilskjema. Du må også betale påmeldingsavgiften, som var $ 50 som av oktober 2010.

5

Intervju for stillingen. Som med andre pilotintervjuer, må du bestå en skriftlig test og flysimulator test i tillegg til standard jobbintervju. Du må også fylle ut en offisiell jobbsøknad før dukke opp for intervjuet.

6

Fullfør FedEx Express ny utleie opplæring. Før du starter din karriere som FedEx pilot, må du passerer flyet tilvenning og selskapet prosedyren trening. FedEx vil informere kandidater av opplæringsstedet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bli-en-fedex-airline-pilot/ "

相关文章!
 • Hvordan bli en UPS Airline Pilot Hvordan bli en UPS Airline Pilot
  - 阅 0

  UPS (UPS) er en av de største rederiene i verden. Selskapet sysselsetter rundt 400 000 mennesker til å levere mer enn 15 millioner pakker om dagen. Å bli en av om lag 2800 UPS piloter er både utfordrende og givende. Grunnlønnen for en UPS pilot er $

 • Hvordan bli en Blue Angel Pilot Hvordan bli en Blue Angel Pilot
  - 阅 0

  The Blue Angels Navy Flight demonstrasjon Team ble dannet på slutten av andre verdenskrig i 1945. Teamets oppgave er å bidra til å rekruttere medlemmer til US Navy og Marine Corps og å representere disse tjenestene til mennesker rundt om i landet og

 • Hvordan bli en Alaskan Bush Pilot
  - 阅 0

  For mange piloter, er det deres håp om å en dag starte sin egen flyr selskapet. De i Alaska, er disse pilotene kalt Bush Pilots. De er piloter som flyr under forhold som de fleste piloter ville tenke sinnsyk. Men med riktig trening, disse pilotene er