Amopage

Hvordan bli en bedre kontordame

- Views 0
Advertisement

Hvordan bli en bedre kontordame


Enten du er interessert i å øke skrivehastigheten eller lære å skrive ved berøring, er du ikke alene på oppdrag for bedre keyboarding ferdigheter. Ifølge Google søkeordverktøyet, er det mer enn 100.000 Internett-søk hver måned for å skrive leksjoner som i 2010. Det finnes også hundrevis av bøker om emnet og ulike programvarepakker utviklet for å hjelpe det å skrive nybegynner. Med så mange ressurser på fingertuppene, vil du ikke ha en vanskelig tid etter de nødvendige skritt for å bli en bedre kontordame.

Du trenger

Datamaskin

Papir

Skriveredskap (penn, blyant)

opplæringsmateriell

Bruksanvisning

 • 1

Vurder dine behov. Er du interessert i å utvikle dine alfabetisk viktige navigasjon ferdigheter, dine ti viktige ferdigheter eller begge deler? Har du behov for å utvikle dine touch-metoden evner, eller er du en touch-kontordame som trenger å øke hastigheten? Bestem hvilke ferdigheter du trenger for å forbedre før du tar fatt på reisen til å bli en bedre kontordame.

Når du har bestemt deg for hvilke ferdigheter du ønsker å få bruke en søkemotor for å utføre et gratis online skrive vurdering. Noter skrive hastighet, antall feil du har gjort, og eventuelle problematiske områder du kanskje lagt merke til mens du tar eksamen. Skriv ned poengsummen din og bruke den som et referansepunkt når måle fremgangen din.

2

Finn opplæringsmateriale. Det finnes ulike ressurser tilgjengelig for folk som ønsker å forbedre sine skriveferdigheter. Bruk en søkemotor for å finne nett skrive kurs. Mange online skrive klasser er gratis. Du kan også liker å bruke en tradisjonell typing school manual. Besøk din lokale rabatt bokhandel for billig skrive lærebøker. Bruk eBay for å søke etter programvare utviklet for å øke skrivehastigheten.

3

Øvelse gjør mester. Vie et par timer i uken for å bette dine skrive ferdigheter. Finn et sted hvor du kan øve uten distraksjoner. Når du bruker dine opplæringsmateriell, motstå trangen til å hoppe over deler som kan virke enkelt. Stol på metodene som foreslås i din studiebøkene og bruke dem til enhver tid. Dette inkluderer riktig finger plassering og håndledd posisjon. Ta en ny online skrive test hver uke og registrere eventuelle endringer i skrivehastigheten. Belønn deg selv når du merker en positiv utvikling i resultatene.

4

Bruk dine nye ferdigheter regelmessig. Som de fleste evner, er å skrive en ferdighet som må brukes ofte for å opprettholde kompetanse. Bruk riktig håndledd plassering og fingernavigering når du skriver e-post, rapporter og dokumenter på jobb eller skole. Av frivillig for administrative oppgaver på et samfunnshus eller sted for tilbedelse. Start en blogg om et tema du liker, og forplikte seg til å bruke dine nye skrive ferdigheter når du oppretter en til to artikler per måned.

5

Motstå trangen til å gå tilbake til gamle vaner. Trekk deg din talegjenkjenning programvare og bruke dine skrive ferdigheter for å lage tekst når det trengs. Nekter å bruke feil eller inkonsekvente skrive metoder du kan ha foretrukket før lære dine nye skrive ferdigheter.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bli-en-bedre-kontordame/ "

相关文章!
 • Hvordan bli en bedre fotograf Hvordan bli en bedre fotograf
  - 阅 0

  Hvordan bli en bedre fotograf. En av eHow mest søkte temaer i fotografering er hvordan du kan bli en bedre fotograf. Ved første, jeg trodde dette var en umulig tema å ta opp. Fotografi har så mange variabler som jeg trodde det ville ta bøker å svare

 • Hvordan bli en bedre Security Officer
  - 阅 0

  Sikkerhetsarbeid er en oversett og under-verdsatt yrke. Mens absolutt ikke politifolk, sikkerhetsfolk gjør funksjon som privat rettshåndhevelse og ofte arbeider med politiet avdelinger i anholde og arrestere naskere, vandaler og voldsforbrytere. Mens

 • Hvordan bli en bedre Frontmann Hvordan bli en bedre Frontmann
  - 阅 0

  I teorien være vokalist i et rockeband er der all ære er. Men å være frontfigur i et band kommer også med mye eller ansvar. Som bandets leder, vil du være ansikt utad for gruppen og kan også være ansvarlig for booking, forvaltning og planlegging. Det