Amopage

Hvordan bli en barnehage lærer

- Views 2
Advertisement

Du har bestemt deg for å bli en barnehage lærer - men hvordan du går om den? Du kan være usikker på hva college for å delta, hvilken grad er nødvendig og hvordan du skal velge riktig skole for å jobbe for. Følgende trinn bør sette deg på veien til en spennende karriere.

Hvordan bli en barnehage lærer

Først må du elske barn. Barnehage lærere spiller en pivotol rolle i byggesteinene i et barns pedagogisk fremtid. De gir en mindre strukturert læringsmiljø for barna gjennom kreative aktiviteter og lek. Men for ekte læring skal skje, må læreren være entusiastisk.

De pedagogiske krav til barnehagene lærere varierer fra stat til stat. Noen stater krever bare en high school diplom, noen krever en knytte eller bachelorgrad, mens andre krever at læreren har en Child Development Associate påloggings. Ring avdeling for utdanning i staten, slik at du vet nøyaktig hva du trenger før du setter i gang.

De fleste samfunnet høgskoler tilbyr kurs i tidlig barndom. Et annet alternativ er nettbaserte kurs. Kaplan University og University of Phoenix er to svært godkjente skoler som tilbyr kurs og grader for de som arbeider mot å bli en barnehage lærer.

Noen av kursene du måtte ha til å ta for å få en grad er pensum metoder, klasseledelse og atferd, barns utvikling, intructional design og foreldrerelasjoner.

Lærere på alle nivåer må gjennomgå en kriminell bakgrunn sjekk og bli fingeravtrykk. Det er også nødvendig at læreren ta en klasse i HLR og bli sertifisert. Barnas sikkerhet er første prioritet.

Det neste trinnet er å finne en førskole for å jobbe for. Se etter en førskole med en lav student-til-lærer ratio.

Mange nye barnehagene lærere starter som lærerassistenter til de få hands-on erfaring. Etter hvert vil du ha ditt eget klasserom som du er ansvarlig for, så det er viktig å lære så mye som mulig først.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bli-en-barnehage-laerer/ "

相关文章!
 • Hvordan bli en fransk lærer Hvordan bli en fransk lærer
  - 阅 0

  Uansett hva motivet du lærer, krever karriere oppfinnsomhet, tålmodighet og kreativitet. Når fransk er motivet ditt, vil du også legge inn solide språkkunnskaper. Når du blir en sertifisert lærer i fransk i USA, vil du vanligvis være kvalifisert til

 • Hva er de ferdighetene som trengs for å bli en barnehage lærer? Hva er de ferdighetene som trengs for å bli en barnehage lærer?
  - 阅 1

  Barnehager lærere, også kjent som barnepass eller førskolelærere, hjelpe unge studenter, vanligvis i alderen 3-5, lære viktige sosiale og problemløsning ferdigheter. De lærer elevene hvordan de skal dele, kompromiss, lytte og følge instruksjonene og

 • Hvordan bli en sosiologi lærer Hvordan bli en sosiologi lærer
  - 阅 3

  Sosiologi er studiet av samfunnet: hvordan mennesker utføre sine sosiale liv, form lokalsamfunn og utvikle sivilisasjoner. Sosiologi er et nyttig område av studiet for folk i alle aldre, inkludert midten og videregående skole. Den dykker ned i mange