Amopage

Hvordan bli en Appliance Garantiservice Entreprenør

- Views 0
Advertisement

Hvordan bli en Appliance Garantiservice Entreprenør


Hvitevarer er komplekse maskiner som krever dyktige fagfolk for riktig vedlikehold og reparasjon. Du må arbeide i årevis for å bli flink til apparatet reparasjon. Når du gjør det vil du være klar til å kjøre din egen virksomhet. Finne nok kunder til å lage din egen apparatet reparasjon entreprenør virksomheten lønnsom kan være vanskelig, om ikke umulig. På lag med en etablert produsent eller detaljhandelsvirksomheten som en garantiservice entreprenør kan presse din bedrift til lønnsomhet og holde deg opptatt hver dag. Å bli en garantiservice entreprenør betyr skreddersy din bedrift til å passe inn i formen av selskapet du velger å delta.

Bruksanvisning

 • 1

Arbeidet for en kvalifisert apparat reparasjon entreprenør for å få erfaring. Fem år på feltet vil gi deg nok erfaring til å finne ut på egen hånd.

2

Kjøp en bedrift lisens, forsikring og utstyr du trenger for å drive din egen apparatet reparasjon virksomhet. Du trenger kanskje en farlig materiale lisens i tillegg til din bedrift lisens. Spør fylket kontorist for de konkrete kravene i ditt område.

3

Påfør med ulike produsenter og forhandlere til å bli en garantireparasjon tjenesteleverandør. Hver produsent og forhandler har sine egne krav til entreprenør sysselsetting.

4

Gjennom kontrakten hver produsent sender til deg. Se en advokat for en mer grundig gjennomgang av papirene. Signere dokumentene og returnere dem til avsenderen. Vent til aksept før annonsering som en garantiservice entreprenør.

Hint

Noen produsenter eller forhandlere har spesifikke krav til oppdragstakere om uniformer, prosedyrer, verktøy og sikkerhetsutstyr. Skreddersy din bedrift til å passe disse kravene hvis du ønsker å gjøre apparatet reparasjonsarbeid for en av disse arbeidsgiverne.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bli-en-appliance-garantiservice-entreprenor/ "

相关文章!
 • Hvordan bli en eiendom bevaring Entreprenør Hvordan bli en eiendom bevaring Entreprenør
  - 阅 0

  Eiendom bevaring entreprenører opprett utelukket egenskaper for banker og eiendomsforvaltere. Entreprenører kan starte sine egne bedrifter eller representere en eiendom forvaltningsorganisasjon. The Department of Housing og Urban Development (HUD), F

 • Hvordan bli en vellykket Internett entreprenør Hvordan bli en vellykket Internett entreprenør
  - 阅 2

  Som en vellykket Internett entreprenør du kan selge produkter og tjenester fra komforten av ditt hjem, sette din egen arbeidstid og holde kontakt med kunder, uavhengig av hvor de bor. Men først må du bygge opp en kundebase, få eksponering for din onl

 • Hvordan bli en FEMA-godkjent entreprenør
  - 阅 0

  Hardt arbeid har gjort deg en vellykket entreprenør med et solid rykte, og et utslett av naturkatastrofer med deres resulterer ødeleggelsene fra Gulf Coast til kjerneområdet har antent et ønske om å bruke dine ferdigheter til å gjøre mer. Registrerin