Amopage

Hvordan Bli Crown Molding Usynlig

- Views 0
Advertisement

Mens du kan få kronen i lengder helt opp til 16 fot, den enkleste lengde for de fleste av oss å håndtere (og den vanligste lengde) er 8 fot. Problemet med disse kortere lengder er massevis av veggene er lengre enn 8 fot, så valget er enten å kjempe med en lengre stykke eller bli med i et par kortere stykker og sikre felles er ikke synlig. Her er hvordan du kan bli med lengder av kronen usynlig.

Du trenger

Strøm gjæringssag eller gjærkasse og tilbake sag

Stige

Målebånd

trelim

spackle

Etterbehandling behandling~~POS=HEADCOMP negler

Bruksanvisning

Pass på at du forstår hvordan kronen er laget for å fungere. Når du ser på et stykke kronen ryggen kantene er vinklet. Dette er fordi kronen er utformet for å passe inn i vinkel for å passe inn i vinkelen mellom veggen og taket. En kant vil passe mot taket, mens den andre passer mot veggen. Av denne grunn du ikke klippe kronen forfra, men fra baksiden. Du la formings ned på den støpte side og skjæres fra den glatte side.

Gjør et par praksis kutt på et stykke skrap støping. Sett sagen vinkel til 45 grader; plassere molding opp ned og hold den fast mot gjerdet på gjæringssag før du gjør ditt kuttet.

Husk, må du lage to 45-graders kutt, en åpen til høyre og en åpen til venstre.

Mål veggen for å finne ut hvor lenge hver av brikkene må kuttes. Ikke bare dele veggen i to og planlegger å kutte hver del for å være halvparten av lengden. Som vil plassere sømmen midt i midten av veggen, og folks øyne trekkes til midten av veggen.

Mentalt dele lengden av veggen i to ujevne lengder for å gjøre sømmen usynlig. For eksempel, hvis veggen er 12 fot lang, gjør ett stykke molding 5 fot lang og de andre 7 fot.

Nøye måle din første stykke molding og gjøre kutt, deretter installere det.

Plasser andre stykke over installerte molding og merke nøyaktig hvor fronten av støpestykket bør kuttes.

Omvendt vinkelen på sagen og gjøre andre kutt.

Spre trelim på de åpne områdene av molding og installere den andre stykket. Bruk et par etterbehandling spiker drevet gjennom de overlappende delene for å holde dem på plass.

La limet tørke, enke neglene og fylle spikerhull, deretter felles tråd med Spackle.

Hint

Hva du lager er kjent som et "skjerf joint", der to stykker av molding overlapping. Fordi bitene er kuttet i en vinkel de ikke vil skille som biter skåret på en 90-graders vinkel makt.

Spar deg selv mye innsats med å male alle lister før du installerer dem.

Bruk Spackle (ikke drivning) for å fylle spikerhull. Det er lettere å sand og vil ta male bedre enn caulk.

Bruk alltid vernebriller når du arbeider med en elektrisk sag.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bli-crown-molding-usynlig/ "

相关文章!
 • Hvordan Bli Crown Molding Hvordan Bli Crown Molding
  - 阅 0

  Arbeide med kronen på meget store rom kan kreve skjæringen av en 45-graders vinkel for å slutte og forlenge kronen. Bli med krone molding ledd basert på hvordan den installeres mot veggen med hjelp fra et hjem reparasjon spesialist i denne gratis vid

 • Hvordan Caulk Crown Molding Hvordan Caulk Crown Molding
  - 阅 0

  Lære å caulk kronen er en nødvendig ferdighet for alle som har denne vakre arkitektoniske trekk i deres hjem. Ekspansjonsåpninger mellom støpingen og vegg / tak er nokså vanlig som et resultat av den naturlige oppvarming og kjøling prosess som finner

 • Hvordan Paint Crown Molding
  - 阅 0

  Hvordan Paint Crown Molding. Kronen gir eleganse og skjønnhet til ethvert rom. Maleri kronen kan skape et mer moderne utseende. Fargen du male kronen vil bringe ut andre høydepunktene i rommet, bland det hele sammen, eller fremheve arkitekturen i rom