Amopage

Hvordan Blås svømmebasseng med en støvsuger

- Views 1
Advertisement

En oppblåsbar svømmebasseng gir kjølig komfort på varme sommerdager uten krav om løpende vedlikeholdsproblemer som en permanent basseng har. Oppblåsing av en oppblåsbar svømmebassenget krever en enhet som har en kompressor som kan blåse luft inn i bassenget sider. Du kan bruke en standard støvsuger som kompressoren enheten. Et par husholdning verktøy og utstyr, men ikke spesielt utstyr, vil være nødvendig. Støvsugeren skal ikke være fysisk endret eller skadet på noen måte.

Du trenger

Outdoor-karakter 25-fots skjøteledning

Plastic 16-oz. vannflaske

Blyant

Verktøykniv

duct tape

Bruksanvisning

Plasser den oppblåsbare svømmebasseng på bakken i bakgården hvor det er god plass til det når den er oppblåst. Ta med støvsuger utenfor. Ta av frontdeksel - en knapp eller fane må kanskje bli presset første - og legg den til side. Tvinn vakuumposen av munnstykket på innsiden av støvsugeren. Kast posen i søpla. Sett dekselet på plass igjen.

Fjern den fleksible slangen fra baksiden av støvsugeren - en knapp eller fane må kanskje bli presset først. Sett støvsugeren strømpluggen i en utendørs-karakter skjøteledning. Plugg utendørs-karakter skjøteledning til en stikkontakt på en yttervegg av hus eller en stikkontakt inne i huset hvis det ikke er utenfor stikkontakt.

Rett enden av slangen vekk fra deg. Slå på støvsugeren på å verifisere at luft blir blåst inn i slangen. Slå av støvsugeren.

Plassere enden av slangen mot bunnen av en plastflaske. Tegn et omriss rundt slangen på bunnen med en blyant. Skjær ut omrisset med bladet av et verktøy kniv. Kast det kutt plast i papirkurven. Innsett enden av slangen i hullet i bunnen av flasken. Tape slangen, slik at det ikke vil falle ut av hullet, med strimler av tape.

Fjerne hetten fra enden av nippelen på den side av den oppblåsbare bassenget. Plasser den åpne munnen av flasken mot brystvorten. Slå støvsugeren på. Trykk på sidene av nippelen med en hånd, mens holder flaskemunningen mot nippelen med den andre. Fjern flasken fra brystvorten når bassenget er helt oppblåst. Slå av støvsugeren. Sett hetten tilbake på brystvorten.

Koble støvsugeren fra skjøteledningen. Plassere en ny vakuumpose i støvsugeren og plasser frontdekselet på igjen. Fjern flasken fra slangen. Gå tilbake slangen til normal posisjon på støvsugeren.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-blas-svommebasseng-med-en-stovsuger/ "

相关文章!
 • Hvordan Blås Ballonger med helium billig Hvordan Blås Ballonger med helium billig
  - 阅 0

  Ballonger er et fast innslag i dekorasjoner, enten for et bryllup, bursdag, gjenforening eller bare en grunnleggende part. Ballonger fylt med helium har en annen effekt enn de uten helium, som en flytende ballong legger et visuelt element som hever ø

 • Hvordan Hurtig veve Med Gel
  - 阅 0

  Hvem sier fabelaktig hår extensions (hår vever) må kreve timer i salongen og tonnevis med penger? Lær å gjøre det selv med gel og ser ut som du nettopp forlot salongen. Du trenger Hair veve på spor Hair bonding lim Pro stil Gel Hairspray / spritz Hår

 • Hvordan å male med akvarell Aquarelle Blyanter Hvordan å male med akvarell Aquarelle Blyanter
  - 阅 22

  Lær hvordan å male med Aquarelle akvarell blyanter i denne serien av gratis kunst video tutorials. oppsummering Series Maleri med Aquarelle blyanter er lik akvarellmaling med børster, men akvareller gi kunstneren mer kontroll enn gjør børster. Aquare