Amopage

Hvordan bevare og fryse Pears

- Views 0
Advertisement

Hvordan bevare og fryse Pears


Pærer brukes i en rekke oppskrifter og de er lave i kalorier. Pærer inneholder også vitamin C og fiber. Når du har en rikelig mengde pærer, kan du bevare eller fryse frukt. Frukt konservert i en sukkersirup vil bibeholde sin farge, smak og tekstur. Når du bevare pærer riktig, vil de vare i opptil 12 måneder i ditt hjem fryseren eller pantry. Bruk bevarte pærer for en matbit eller for å lage søte desserter i løpet av året.

Du trenger

hvitt sukker

vegetabilsk peeler

paring kniv

Fryse beholdere eller poser

Askorbinsyre

Voks eller pergament papir

Quart eller halvliter sylteglass

saucepot

Sitronsaft

Tabell kniv

Vannbad canner

Jar tang

Freeze Pears

Velg modne pærer som er skarpe og fast. Frysing forbedrer ikke smaken eller tekstur av en pære.

Vask pærer under kaldt rennende vann.

Skrelle huden fra pærer. Fjern eventuelle brune eller bløte flekker fra råvarer.

Skjær pærer i båter og fjerne kjernen. Holde skivene rundt 1 / 4- til 1/2-inch tykk for best resultat. Fjern eventuelle frø fra pærer som du skjære dem.

Kombiner 3 kopper sukker for hver 4 kopper vann til sirup løsning. Kok pærer med sirup løsning i ett til to minutter. La pærer og sirup løsningen avkjøles.

Pakke pære skiver med sirup inn i fryseren beholdere eller poser. Legg 1/2 ts. askorbinsyre for hver liter av sirupen. Dekk pære skiver helt og la 1/2 tomme av headspace for å tillate utvidelse.

Smuldre voks eller pergament papir. Legg papiret på toppen av pære skiver for å holde dem under vann. Avtette beholderen eller posen og plassere pærer i fryseren.

Bevar Hermetiske Pærer

Velg friske, modne og modne pærer. Unngå myke eller rock harde pærer. Velg rundt 17 lbs. i 7 liter eller 11 lbs. for 9 pints.

Lag en lys sukker sirup løsning for best resultat. Hell 6 kopper vann inn i en saucepot. Bringe vannet til å koke og tilsett 2 kopper sukker sakte. Rør til sukkeret er oppløst, ta løsningen til en byll og redusere varmen til å holde sirup varmt.

Steriliser sylteglass i kokende vann i 10 minutter. Kok lokkene til fem minutter på å sterilisere dem også.

Vask pærer under kaldt rennende vann. Skrell pærene, og deretter skjære dem i to på langs.

Fjern de kjerner, groper og frø danne pærer. Fjern eventuelle harde, myke eller brune flekker fra pærer. Skjær pærene i to eller fire hvis du ønsker.

Hell 1/4 kopp sitronsaft over pærer for å hindre dem fra mørkere. Rør pærer å belegge dem med sitronsaft.

Plasser pærer i sirup løsning. Ta med sirup til en byll og varme pærer i fem minutter.

Fyll sylteglass med pærer og sirup løsning. Dekk pærer helt med sirup løsning. La 1/2 tommers av headspace og fjerne eventuelle luftbobler fra glassene med en tabell kniv.

Klargjør vannbad hermetisert i henhold til produsentens instruksjoner. Plasser pærer i vannbadet hermetisert og dekke dem med en tomme av kokende vann. Kok pint pære tillaging av 20 minutter ved en høyde mellom 1001 og 3000 fot, 30 minutter mellom 3,001 og 6000 fot eller 35 minutter for høyder over 6000 fot. Kok Quart pære krukkene for 25 minutter for en høyde mellom 0 og 1000 fot, 30 minutter for en høyde mellom 1001 og 3000 fot, 35 minutter for 3001 til 6000 fot og 40 minutter for en høyde over 6000 fot.

Fjern de sylteglass fra canner med jar tang. La glassene avkjøles uten å la dem berøre. Legg dem i en trekkfritt sted for å la dem avkjøles helt.

Trykk ned på midten av lokket når pærene avkjøles. Hvis lokket spretter opp og ned, så glasset ikke forsegle. Oppbevar utette pære glassene i kjøleskapet og lagre forseglede krukker på et kjølig og mørkt sted.

Hint

Sirup hindrer pærer fra bruning og reduserer fryser brenne.

Bevar pærer med naturlig fruktjuice som eple eller hvit druejuice.

Behandle de pærer i 10 minutter ved 5 lbs. av trykk i en høyde mellom 0 til 1000 fot eller ved 10 lbs. av trykk i en høyde over 1000 fot for en veid manometertrykk canner.

Prosess pære tillaging av 10 minutter i en oppringt manometertrykk canner. Sett canner for 6 lbs. i en høyde på mellom 0 og 2000 fot, 7 lbs. av trykk for 2001 til 4000 fot, 8 lbs. av trykk til 4,001 og 6000 fot og £ 9. press for en høyde mellom 6,001 og 8000 fot.

Kast pærer som har muggvekst eller en av lukt for å forebygge risikoen for sykdom.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bevare-og-fryse-pears/ "

相关文章!
 • Hvordan bevare jalapeno peppers Hvordan bevare jalapeno peppers
  - 阅 0

  Hvordan bevare jalapeno peppers. Hvis hagen din gitt en støtfanger avling av jalapeño peppers, har du stor mulighet til å bevare dem og gjøre dem vare i flere sesonger. Holde jalapeño peppers for senere bruk kunne ikke vært enklere. Med et par ting d

 • Hvordan bevare mel og korn måltid Hvordan bevare mel og korn måltid
  - 阅 0

  Mel er fint nedmalt korn, slik som hvete, ris eller hirse. Korn måltid er courser bakken. Både mel og korn måltid må være lagret på riktig måte for å unngå oljer i dem harskner og å holde ut insekter og andre mulige skadedyr. En strategi for å bevare

 • Hvordan bevare Vannmelon frø
  - 阅 0

  Hvordan bevare Vannmelon frø. Vannmelon er en komfort mat som minner oss om barndommen sin kjære minner. Velge å bevare vannmelon frø for fremtiden planting er en glede og lærer barna om viktigheten av bevaring. Det er også en favoritt snack mat fra