Amopage

Hvordan beregne Vedlikehold & redskaper på en VA lån

- Views 3
Advertisement

Hvordan beregne Vedlikehold & redskaper på en VA lån


Department of Veterans Affairs garanterer boliglån på vegne av kvalifiserte militære veteraner. En VA-garanterte lån er også en sann null ned boliglån produktet. VA selv ikke finansiere boliglån, men garanterer å dekke utlåner tap bør en VA låner standard. Før godkjenne eller nekte et boliglån, VA utlåns retningslinjer krever visse kostnader for å leve i håpet for hjemme estimeres. VA-godkjent boliglån långivere må nøyaktig beregne et hjem vedlikehold og verktøy kostnader i å vurdere en låntakers evne til å tilbakebetale boliglån.

Du trenger

Hjem vurdering viser arealet

Kalkulator

Beregning Vedlikehold og verktøy kostnader

Finn ditt hjem vurdering og bruke takstmann analyse av kostnadene for å gjenoppbygge den. Takst analyse av kostnadene for å gjenoppbygge viser det oppvarmede område-arealet til hjemme så vel som arealet av ikke-oppvarmede områder som garasjen.

Tilsett oppvarmet og uoppvarmet arealet av ditt hjem sammen. For eksempel, hvis ditt hjem er 2000 kvadratfot med en garasjeplass på 400 kvadratfot det vil omfatte 2400 totalt kvadrat.

Multiplisere det totale arealet av hjemmet ganger 14 cents per kvadratmeter VA kvote for et estimat av månedlige verktøy og vedlikehold. Eksempel: 2400 ganger 14 cent per fot tilsvarer $ 336,00. Dette er det månedlige beløpet som skulle brukes i VA arket for ly regning.

Hint

Beregningen av verktøy og vedlikehold brukes på VA regneark og vist med rektor, renter, avgifter og forsikring, eller Piti, og huseiere foreningen avgifter betaling. Totalt er alle slike utgifter er kjent som den månedlige ly regning. Verktøy og vedlikehold beløpet er ikke brukt i beregning av låntakers gjeldsgrad, skjønt.

Alle VA-garanterte boliglån kommer med en maksimal gjeld i forhold til inntekt, eller DTI. VA gjeldsgrad er en prosentandel av en låntakers samlede månedlige gjeld delt på brutto inntekt for hele husstanden. For VA lån, bør alle kvalifiserende forbrukernes gjeld og Piti ikke overstige 41 prosent av månedlig inntekt. Snakk med VA utlåner om sin DTI ratio.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-beregne-vedlikehold-redskaper-pa-en-va-lan/ "

相关文章!
 • Hvordan beregne vedlikeholds Margin
  - 阅 0

  Når du handler aksjer på margin, låne deg en del av de pengene som trengs fra megleren din og sette opp resten. Når du har kjøpt aksjen, må du holde en minimum andel av egenkapitalen kalt vedlikehold margin. Aksjemarkedene minstekrav til vedlikehold

 • Hvordan beregne rente på utlignings Balance & avdrag lån Hvordan beregne rente på utlignings Balance & avdrag lån
  - 阅 0

  En kompenserende balanse er en konto balanse som en bank kan bruke til å oppveie en ubetalt lån. Nedbetalingslån med en kompenserende balanse kravet vil ha en høyere effektiv rente enn lån uten denne funksjonen. Beregning av renten på en kompenserend

 • Hvordan beregne avstanden rundt en løpebane ved Lane Hvordan beregne avstanden rundt en løpebane ved Lane
  - 阅 0

  Den indre feltet av et spor er den korteste avstand og hvert kjørefelt blir gradvis lengre. Det kan virke som det gir en indre løper en urettferdig fordel. Men løp hvor løpere må bo i et kjørefelt funksjon forskjøvet startpunkter for å gjøre opp for