Amopage

Hvordan beregne SWL Løfte Points

- Views 0
Advertisement

Hvordan beregne SWL Løfte Points


Laster (SWLS) er vektgrense rangeringer for en kran utstyr vedlegg. Når du arbeider med hvor mye vekt som kraner vanligvis løfter, tar hver faktor i betraktning er viktig. Å legge til flere løftepunkter hjelper til å fordele vekten og minske mengden at hvert punkt må bære. Men som også bringer vinkler i spill som øker belastningen på den enkelte medlemmer. Jo nærmere en slynge vinkelen nærmer seg å være horisontal, jo større spenningen på seilet.

Du trenger

vitenskapelig kalkulator

Bruksanvisning

Dele vekten av lasten med antall løftepunkter for å finne den del av lasten som hvert punkt må bære. For eksempel, hvis vekt er 14.000 pounds, og det er fire løftepunkter, lasten deles av hver enkelt er 3500 pounds.

Beregn slynge vinkelfaktoren for hver slynge med formelen F = 1 / sin (A), hvor A er vinkelen til seilet med horisontalen. Bruk en vitenskapelig kalkulator for å finne sinus til vinkelen. Hvis for eksempel to av slyngene har en vinkel på 40 grader, og de andre to har 70 grader, er seilet vinkelfaktoren F = sin (40) = 1,56 for de første to og F = sin (70) = 1,06 for det to andre.

Multiplisere slynge vinkelfaktoren ganger seilet er delt belastning for å finne strekket i hver slynge. For eksempel kan spenningen i slyngene ved 40 ° er 3,500 x 1,56 = 5460 pounds. Strekket i slyngene ved 70 ° er 3,500 x 1,06 = 3710 pounds.

Multiplisere den nominelle vektgrense for stroppene og sjakler med 0,8 for å tillate en ekstra sikkerhetsmargin. Hvis for eksempel en slynge er vurdert for 6000 pounds, sørge for at spenningen er mindre enn 6,000 x 0,8 = 4800 pounds.

Hint

Man kan også beregne slynge vinkelfaktoren med formelen F = L / H, hvor H er den vertikale høyde til toppen av seilet fra nivået av løftepunktet, og L er den diagonale lengde av remmen fra løftepunktet til toppen av seilet.

Ikke forsøk å rigge en kran laste uten skikkelig trening.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-beregne-swl-lofte-points/ "

相关文章!
 • Hvordan beregne løftkoeffisienten Hvordan beregne løftkoeffisienten
  - 阅 1

  Lift er nøkkelen aerodynamiske kraften i flukt. Ifølge Newtons tredje lov, har hver handling en lik og motsatt reaksjon. Løft motsetter vekt og gjør at fly i fugler, fly og andre objekter. Koeffisienten av heisen (Cl) tiltak løft som gjelder vinkelen

 • Hvordan beregne salgsgevinster i Canada Hvordan beregne salgsgevinster i Canada
  - 阅 2

  Hvordan beregne salgsgevinster i Canada. Det første skrittet for å beregne kapitalgevinster i Canada er å avgjøre om du solgte kapital eiendom og deretter avgjøre om inntektene av disposisjon overskride summen av justert kostnadsbasen, ACB, pluss utg

 • Hvordan beregne nåverdien av en årlig annuitet
  - 阅 0

  En annuitet kan defineres som en serie av like store utbetalinger som oppstår jevnt over en gitt tidsperiode. Den vanligste typen annuitet er en leieavtale eller leiebeløpet. Finne nåverdien kan være nyttig hvis du ønsker å bytte eller selge fremtidi