Amopage

Hvordan beregne størrelsen på en gassledning som trengs for storkjøkken utstyr

- Views 1
Advertisement

Hvordan beregne størrelsen på en gassledning som trengs for storkjøkken utstyr


Ved fastsettelse av størrelsen på gass rørsystem du trenger for å gi en tilstrekkelig tilførsel av naturgass til storkjøkken utstyr, må du beregne maksimal etterspørsel, basert på alle apparater som kjører samtidig. Størrelsen av gassrør er da bestemt av bordene i standard Gas-koden.

Bruksanvisning

 • 1

Kontroller hvert apparat for platen som detaljert Btu tilførsel, også kjent som sin maksimale gassbehov. Gass enheten produsenter må vise denne informasjonen fremtredende på apparater.

2

Lag en liste over de BTU priser for alle gassapparater på kjøkkenet og legge opp prisene for å få en total.

3

Ring din lokale gassleverandør og be om gasstrykket ved leveringspunktet for din plassering. Også spørre hvilken tabell fra Standard Gas koden du bør bruke. Du må overholde lokale bestemmelser om hvilke beregne tabeller for å bruke til størrelse rør.

4

Finne den bestemte beregningen tabellen gassleverandøren heter i trinn 3 og bruke den til å bestemme størrelsen på røret for den totale Btu beløp for alle kommersielle apparater.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-beregne-storrelsen-pa-en-gassledning-som-trengs-for-storkjokken-utstyr/ "

相关文章!
 • Hvordan beregne størrelsen på en Fyringsolje Fuel Tank
  - 阅 0

  Å vite den faktiske størrelsen på fyringsolje tank kan komme godt med når man skal avgjøre installasjonsstedet og vil også fortelle deg hvor mye drivstoff på tanken kan holde. Som fyringsolje kostnader svinger, bestemme hvor mye drivstoff å kjøpe for

 • Hvordan beregne størrelsen på en HVAC Enhet for et Residence
  - 阅 0

  Riktig dimensjonering av en bolig HVAC-enhet er viktig for å gi både komfort og energieffektivitet. Når en enhet er dimensjonert for stort, vil kort sykling av enheten forekomme. Dette er når enheten slås av og på i korte intervaller forårsaker overd

 • Hvordan beregne størrelsen på Boiler
  - 阅 0

  Beregne kjele størrelse er en utfordrende prosess. Du kan finne størrelsen din eksisterende kjele på kjelens navneskilt. Men dette betyr ikke alltid at du vil trenge samme størrelse kjele. Variablene som ble brukt for å beregne den kjele størrelse, f