Amopage

Hvordan beregne Stair Stringer utforminger

- Views 288
Advertisement

Trappe stringers er støtteplater som holder trådene. Trinnene er styrene føttene kommer i kontakt med som du klatre trappa. Den totale høyden på trappen kalles stige. Økningen vil variere avhengig av anvendelsen av trappen. Utendørs installasjoner kan ha en ujevn landing. Innendørs trapper vil mest typisk bruke en landing av tregulvet. Uavhengig av landing, må det være bred nok til å støtte stringer og være helt i vater.

Du trenger

Målebånd

Blyant

Papir

Byggeforskrifter for ditt område

Bruksanvisning

Å måle den samlede høydeforskjellen mellom det ferdige gulvet av det øvre parti, hvor trappen er ledende og den første eller første etasje. Denne målingen er fremveksten av trappen.

Bruk blyant og papir. Fordel stigerøret høyden fra denne generelle opphav til finne antall stigerør, løpebaner, som skal brukes. Stigerøret høyden er høyden av hver enkelt trappetrinn. International bygningsloven (IBC) setter denne riser høyde på 7 ¾ inches. Lokale forskrifter kan begrense dette til 7 inches. Tilstanden til klatreevne kan begrense det ytterligere til en høyde på 6 inches. Sjekk med lokale byggeforskrifter.

Runde opp antall stigerør, slitebaner, av svaret funnet i trinn 2. Med andre ord hvis mengden av stigerør komme ut til å være 9,4 stigerør. Rund at opp til 10 totalt trapp stigerør.

Utjevne trappetrinn avstanden ved å dele den totale mengden av stigerør av den samlede veksten. Som et eksempel, hvis økningen er 68 inches dele det med 10 opptrinn. Stigerøret høyde vil da være 6,8 inches eller 6 7/8 inches mellom hvert stigerør eller løpeflaten. Dette vil skape en lik trapp for hver slitebanen.

Trekke trappetrinn høyde fra bunnen av stringer. Den trappetrinn høyde er tykkelsen av styret som vil gjøre opp slitebanen. Med andre ord hvis du bruker en to av ti styret for slitebanen. Tykkelsen på dette forumet vil være ca 1 ½ inches. Bunnen av stringer som hviler på den nederste etasje eller utendørs puten vil måtte fjernes, 1-? Inches, for selv avstanden fra bakken.

Hint

Når du utfører selve legge ut for å kutte stringer bruke en blyant. Dobbeltsjekk alle merker før du fjerner alt materiale. Skjær bare en stringer først som et mønster. Lå dette mønsteret i trappeåpningen. Endre er nødvendig. Bruk mønster å spore på de andre stringere.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-beregne-stair-stringer-utforminger/ "

相关文章!
 • Hvordan beregne Stair Stringer Lengde Hvordan beregne Stair Stringer Lengde
  - 阅 10

  Trappestrin skape grunnlaget for et sett med trinn eller trapper enten bygges innendørs eller utendørs. Trappestrin satt diagonalt og feste topp høy overflate til bakken eller gulvet. Du må bruke stringers i par, men ytterligere strin skape kraftiger

 • Hvordan beregne Stair Angles Hvordan beregne Stair Angles
  - 阅 11

  Å kunne regne trappevinkler er et viktig verktøy i byggebransjen. Ikke bare er det brukt ofte, men det gjelder også andre typer prosjekter og beregninger. Som med de fleste aspekter av konstruksjon, beregning trappe vinkler innebærer å ta direkte mål

 • Hvordan beregne Stair området Hvordan beregne Stair området
  - 阅 8

  Når du utformer en ny bygning, eller søker byggetillatelse er det ofte nødvendig å spesifisere det totale gulvarealet i bygningen. I tillegg er eiendomsmeglere pålagt å fastslå arealet av eiendommer de tilbyr for salg. I alle disse situasjonene, er t