Amopage

Hvordan beregne Stair Stringer Lengde

- Views 10
Advertisement

Hvordan beregne Stair Stringer Lengde


Trappestrin skape grunnlaget for et sett med trinn eller trapper enten bygges innendørs eller utendørs. Trappestrin satt diagonalt og feste topp høy overflate til bakken eller gulvet. Du må bruke stringers i par, men ytterligere strin skape kraftigere trapper. Stringer lengde avhenger både høyden og kjøring av trappen du har tenkt å bygge, samt tiltenkt slitebanen og fremveksten av hvert enkelt trinn på trappen. Før du begynner å bygge trapper eller trinn, må du beregne lengden på trappestrin samt målinger av enkelte trinn som vil sette inn i stringer.

Du trenger

Målebånd

Penn

Papir

Kalkulator

Bruksanvisning

Måle høyden fra overflaten hvor trappen vil begynne å bunnflaten at trappen skal kobles til. På denne tiden gå videre og måle ønsket lengde av trappen. Hvis det ikke er noen plassbegrensninger, vil du ikke å bekymre deg for å måle lengden av trappen. Skriv disse målingene ned på en penn og papir mens du beregning av stringer lengde og trinn størrelser.

Dele trappens høyde i inches av den tilsiktede økning av hvert trinn, også i inches, for å bistå ved bestemmelse av trappestringer lengde. Stigerøret høyden er opp til deg, selv om de fleste byggeforskrifter vil ikke tillate en høyde større enn 7 3/4 inches. Hvis det er mulig, holde riser høyde mellom 6 og 7 inches for en komfortabel trinn.

Rund opp nummeret du mottar fra beregningen i forrige trinn. Dette vil gi deg den nødvendige antall trinn for trapp. Skriv ned høyden eller stige av trinnene og antall skritt du trenger.

Bestem deg for den tiltenkte mønsterdybde eller lengden på trappetrinn fra fronten eller nesen på trinnene til baksiden av trådene der de kobler til økningen. Du ønsker å gjøre mønsterdybde stor nok for hele foten for å sette komfortabel på trinnet. Bane går vanligvis varierer mellom 8 og 12 inches, men du kan kreve kortere eller større løpebaner.

Multipliser mønsterdybde måling i inches med antall skritt du er pålagt å ha, og du kommer med den nødvendige lengden av trappen i inches. Hvis du har dårlig plass, må du måle den tilgjengelige plassen for trapp og vurdere å bygge et leddet trapp hvis det ikke er nok plass tilgjengelig for trappen.

Bruk Pythagoras teorem for å fastslå den nødvendige lengden på stringere ved hjelp av høyde og lengdemåling av din trapp. Pythagoras 'læresetning hjelper med å bestemme hypotenusen i en rettvinklet trekant, som man vil skape usynlig med høyde og lengde av trappen i kombinasjon med plasseringen av stringerne. Square høyden på trappen og lengden av trappen i inches og legge til disse to verdiene sammen. Finn kvadratroten av dette endelige verdien. Round dette beløpet opp til nærmeste tomme og du har trapp stinger lengde.

Hint

Bruk inntrinn og stigning målinger du valgte å bruke ved beregning av lengden på trapp stringer når du begynner å kutte hakkene inn i stringer styret.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-beregne-stair-stringer-lengde/ "

相关文章!
 • Hvordan beregne Stair Stringer utforminger
  - 阅 277

  Trappe stringers er støtteplater som holder trådene. Trinnene er styrene føttene kommer i kontakt med som du klatre trappa. Den totale høyden på trappen kalles stige. Økningen vil variere avhengig av anvendelsen av trappen. Utendørs installasjoner ka

 • Hvordan beregne Reverse Curve Lengder Hvordan beregne Reverse Curve Lengder
  - 阅 0

  En omvendt kurve er en sivilingeniør konsept knyttet til to tilkoblede enkle kurver som deler en felles tangent. Slike strukturer er brukt i kanalisert kryss, interchange ramper og median crossovers. De er også noen ganger brukt til å omstille veiski

 • Hvordan beregne Wind Chime Lengde Hvordan beregne Wind Chime Lengde
  - 阅 3

  Vindklokker kan legge til musikk og visuell interesse til bakgården retrett. Lage dine egne vindklokker er en relativt enkel oppgave som begynner med beregning av passende lengde av rør for hver ønsket notat. Mange vindklokker bruke pentatoniske elle