Amopage

Hvordan beregne Stair Angles

- Views 11
Advertisement

Hvordan beregne Stair Angles


Å kunne regne trappevinkler er et viktig verktøy i byggebransjen. Ikke bare er det brukt ofte, men det gjelder også andre typer prosjekter og beregninger. Som med de fleste aspekter av konstruksjon, beregning trappe vinkler innebærer å ta direkte målinger og manipulere disse målingene med matematikk for å oppnå målet ditt.

Du trenger

Målebånd

skrive redskap

Papir

Vitenskapelig kalkulator eller trigonometri tabeller

tar Målinger

Bruk målebånd for å bestemme avstanden fra bunnen av ett trinn til toppen av ett trinn. Dette vil senere bli kalt økningen.

Ta en annen måling, på samme trapp trinn, hvor lenge trinnet er. Dette er den horisontale måling, og vil senere bli kalt løp. Sørg for å måle til samme punkt på hver måling.

I tilfelle at alle trinnene er ikke like, kan det hende du må være litt kreativ. Hvis de er forskjellige fra ett trinn til neste, muligens prøve å lage mange stige og kjøre målinger, og deretter gjennomsnitt hver type måling ved å legge dem opp og dele på antall målinger. Hvis trinnene er en størrelse for en stund, og deretter endre størrelse, delt opp trappen i to seksjoner og beregne vinkelen på hver del.

Beregning av Stair Angle

Sørg for at vitenskapelig kalkulator er i grader-modus. De fleste kalkulatorer har en knapp merket "DRG" ​​som kan endre modus de er i.

Hvis du bruker en kalkulator, ta den inverse tangens til stige over kjøringen. Trykk den inverse tangens, også kjent som arctan eller tan ^ -, knappen (1). Skriv økningen måling. Trykk divisjonen knappen. Skriv inn rømmen måling. Avhengig av kalkulatoren, må du kanskje lukke parentes etter inn i løp måling. Trykker du skriver inn vil gi deg trappevinkel i grader. Hvis nummeret er et desimaltall, er du sannsynligvis i Radian-modus, ikke graders modus, og må bytte.

Hvis du bruker en trigonometri bord, beregne kvotienten av økningen dividert med løp, så se opp arctan verdi for det nummeret i grader. Det vil være trappevinkel.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-beregne-stair-angles/ "

相关文章!
 • Hvordan beregne graden & Angles for Pyramid Hip Roof Construction Hvordan beregne graden & Angles for Pyramid Hip Roof Construction
  - 阅 2

  En pyramide valmtak følger et bestemt sett av kriterier. Sidene av en hip stil taket heller nedover for å møte de ytre vegger i huset. Pyramid hofte tak består av fire like store trekantpartier som konvergerer på et enkelt punkt. Roofingkey.com hevde

 • Hvordan beregne Rafter Angles
  - 阅 2

  Bestemme på banen av et tak for nybygg er enkel. Entreprenøren konsulterer skissene og finner banen, vanligvis gitt som vertikal stigning i inches løpet horisontalt løp i inches, og deretter konverterer dette forholdet til en grad måling for gutta kj

 • Hvordan beregne sammensatte Angles
  - 阅 2

  Forbindelse vinkel er en vinkel som dannes av to vinkler. Sammensatte vinkler kan beregnes når du kjenner alle sider av to rettvinklede trekanter som danner sammensatte vinkel. Fem enkle trigonometri formler er brukt. Du trenger Blyant Papir Linjal e