Amopage

Hvordan beregne produktiviteten i salgsinntekter og Ap Expense

- Views 0
Advertisement

Produktiviteten av en fast viser ikke bare hvordan effektiv produksjonsprosessen er, men gir også en indikasjon på forholdet mellom kostnader i forhold til inntektene. Produktivitet er alltid lik effekt dividert med de ressursene som brukes til å gjøre at produksjonen. Arbeidsproduktivitet måler spesifikt hvordan effektiv arbeidskraft er brukt i produksjonsprosessen, og ignorerer andre kostnader som råstoff.

Bruksanvisning

Beregn salgsinntekter. Du trenger to biter av informasjon for denne beregningen, nemlig enheten salgspris og den totale mengden solgte enheter, både for den samme tidsperioden. Multiplisere enhets salgspris og antall solgte enheter gir salgsinntekter for en gitt tidsperiode. Så, hvis enheten salgspris for en gitt gode er $ 15, og totalt 9000 av varene ble solgt i juli, så salgsinntekter i juli vil være $ 135 000.

Beregn arbeidskostnadene ved å multiplisere antall arbeidstimer klokket for en gitt tidsperiode etter sin pris. Hvis arbeidere ble betalt $ 10 en time og jobbet til sammen 10.000 timer i juli, da arbeidskostnader for juli vil være $ 100.000.

Del salgsinntekter ved arbeidskraftkostnader for å få et tall for arbeidsproduktivitet i en gitt tidsperiode. Bruke samme eksempel hvis salgsinntekter var $ 135 000 og arbeidskraft koster $ 100 000 for juli, så arbeidsproduktivitet ville være lik 1,35. Dette betyr at hver $ 1 som ble brukt på arbeidskraft fører til $ 1,35 i inntekter.

Hint

Merk at denne beregningen bare anser arbeidsproduktivitet. Det er en annen form av produktivitet kalt materiale produktivitet. Materiale produktivitet omfatter andre kostnader forbundet med produksjonsprosessen, nemlig kjøp av materialer. Analytikere har en tendens til å sammenligne arbeid og materialer produktivitet ved siden av hverandre når de vurderer produksjonsinntekter.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-beregne-produktiviteten-i-salgsinntekter-og-ap-expense/ "

相关文章!
 • Hvordan beregne produktiviteten per dag som en prosentandel
  - 阅 0

  Produktivitet er resultatet av en operasjon for et gitt tidsrom. Overvåking produktivitet hjelper deg i å gjøre viktige beslutninger om arbeidsstokken. Produktivitet er ofte målt for hver arbeidskraft time på dagen --- for eksempel, 10 widgets per ti

 • Hvordan beregne produktiviteten Prosent
  - 阅 0

  Forstå produktiviteten i virksomheten og dens ansatte er en viktig del av å administrere den. Staff, bør avdelinger eller prosjekter med lav produktivitet får en overhaling. Mens det er en rekke verktøy for beregning produktivitet, det enkleste man m

 • Hvordan beregne brutto salgs Hvordan beregne brutto salgs
  - 阅 0

  Brutto omsetning er summen av salgsinntekter et selskap tjent fra salg av alle produkter, varer og tjenester. Alt salg avsluttet i perioden er inkludert i brutto salgsinntekter uavhengig av om selskapet har blitt betalt ennå. Det er atskilt fra andre