Amopage

Hvordan beregne Pris per kvadratfot Maling

- Views 13
Advertisement

Hvordan beregne Pris per kvadratfot Maling


Estimering er en av de viktigste ferdighetene som maler kan ha. Bud et prosjekt for høyt, og du vil sannsynligvis miste kontrakten. Bud for lavt og du kan ikke tjene penger. Ulike malere bruker forskjellige metoder for estimering, herunder timepriser. Arealet er fortsatt de mest populære middel for å estimere, men å lære å beregne prisen per kvadratfot kan være utfordrende.

Du trenger

Skriftlig prisguide

Kalkulator

skrap papir

bud ark

Blyant

Målebånd

Bruksanvisning

Forbered et stykke skrap papir. Lag egne seksjoner eller kolonner på vegger, gulv, tak, trim, dører og eventuelle spesielle områder som dekk eller gjerder. Dersom prosjektet går over flere rom, la god plass i hver kolonne.

Mål hvert rom for interiør maleri eller en del av den ytre seg. Innenfor hvert område, måle hver type maling (vegger, tak, etc.) for seg. For å spare tid, måle lengden på hver vegg og legge lengdene sammen. Deretter multiplisere den totale av høyden. Resultatet er arealet av veggene i det rommet. Tak, gulv, dekk og gjerder er også målt ved kvadrat fot. Multipliser bredde og høyde.

Trim stykker som gulvlister, dør foringsrør og kronen er målt i lineære fot. Mål lengden på hver enkelt brikke og legger sammen resultatene. Ikke multiplisere med bredden av stykket. Dører er vanligvis priset som en enkelt enhet, doblet hvis du vil male begge sider av døren.

Legg resultatene for hver type maling (vegger, tak, etc.) sammen for hele prosjektet. Ikke legg ulike typer male sammen, som hver type er generelt prises separat. Du skal nå ha det totale arealet av vegger, tak, gulv og dekk, den totale lineære opptakene av trim og det totale antall dører.

Ta kontakt med en skriftlig maleri prisguide for å bestemme den gjennomsnittlige prisen per kvadrat fot eller lineær fot i ditt område. Prisene varierer dramatisk mellom regioner, så se etter en guide laget for staten. Pris guider er tilgjengelig på nettet. Skriv ned gjennomsnittsprisen for hver type maling og multipliserer det prisen med de målene du tok. Legg summene sammen for et grovt anslag av den totale kostnaden av jobben.

Tenk hvor vanskelig det foreslåtte jobben. Hvis jobben er standard, er en 20 prosent markup vanlig å ta høyde for uforutsette omstendigheter. Vurdere å merke opp spesielt vanskelige jobber med en annen 10 eller flere prosent. Likeledes, hvis jobb er spesielt lett eller morsomt, vurdere merking prisen ned litt.

Hint

Re-finne prisen for hver type maleri basert på dine justeringer. Multipliser den gjennomsnittlige prisen for hver type maleri av den målingen du tok, og deretter legge til eller trekke fra justeringen. Resultatet er den endelige prisen per kvadratfot eller lineær fot for hver type arbeid. Skriv ned det totale målingen, pris per kvadrat eller lineær fot og totalt for hver type maleri på budet ark. Legg summene sammen for en endelig pris for hele jobben.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-beregne-pris-per-kvadratfot-maling/ "

相关文章!
 • Hvordan beregne Pris per kvadratfot Hvordan beregne Pris per kvadratfot
  - 阅 2

  Sammenligning av pris per kvadrat foten av forskjellige boliger kan du raskt og effektivt finne ut om den boligen du kjøper, selger eller bygningen er en god verdi. Når plassering og andre fasiliteter av flere boliger er like, eiendommen som har den

 • Hvordan beregne Pris per kvadratfot for Isolasjon
  - 阅 2

  Isolasjon kommer pakket i mange forskjellige størrelser, og hver pakke har antall kvadratfot merket på den. Du må vite de totale kvadratfot med et område for å være isolert og antall poser som kreves for å bestemme prisen per kvadratfot. En konstruks

 • Hvordan beregne Pris per kvadratfot for Commercial elektrisk arbeid Hvordan beregne Pris per kvadratfot for Commercial elektrisk arbeid
  - 阅 2

  Kommersiell elektrisk arbeid krever noen ganger budgiver å sende inn en pris per kvadratmeter bud. Budgiver må forstå omfanget av arbeidet i detalj for å gjøre et realistisk bud. Når sannsynlige kostnadene er kjent og resultatmarginen bestemt, blir r