Amopage

Hvordan beregne NOAEL Fra LOAEL

- Views 0
Advertisement

Hvordan beregne NOAEL Fra LOAEL


NOAEL og LOAEL er de øvre og nedre grense som beskriver et stoff, kjemisk, vitamin eller mineral effekt på kroppen. NOAEL er det høyeste nivået som synes å ha noen dårlige effekter. NOAEL står for ingen observer Adverse Effect. LOAEL er den laveste dosen nivået hvor dårlige effekter er sett. LOAEL står for Laveste observer Adverse Effect Level. Disse vilkårene er ikke de samme fordelene av et stoff, de bare bestemme omfanget når det kan være trygt å bruke.

Bruksanvisning

Fastsette nøyaktige verdier for NOAEL og LOAEL eksperimentelt. Dette kan ikke alltid være mulig eller etisk, men det er eneste måten å få nøyaktige verdier. Noen ganger er disse nivåene kan være funnet fra tilfeldige doser, men det ville være feil å gi, for eksempel økende doser av et stoff mens testing for skadevirkninger for å fastslå LOAEL.

List LOAEL for et stoff som "ingen etablerte" hvis store mengder av stoffene synes å ha noen bivirkninger. Et eksempel på dette er vitamin C. Store mengder av vitamin C er eliminert fra kroppen i urinen.

Påfør en av to regler for bekvemmelighet som ofte brukes av forskere. Når eksperimentering er umulig, og et stoff som ikke er kjent for å være toksisk ved en hvilken som helst rimelig nivå, er det to enkle metoder for å forholde seg NOAEL og LOAEL. Den første av disse er å vurdere NOAEL for å være halvparten av LOAEL. Hvis du ser på et bord, vil du se flere eksempler på dette.

Bruk en statistisk metode for å bestemme NOAEL og LOAEL. Administrere medikamentet i økende doser inntil det er noen negative reaksjoner av alle til å få NOAEL. Marker punktet der bivirkningen vises i 25 prosent av fagene som LOAEL.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-beregne-noael-fra-loael/ "

相关文章!
 • Hvordan beregne KM fra destinasjon til destinasjon Hvordan beregne KM fra destinasjon til destinasjon
  - 阅 1

  Hvis du trenger å beregne kjørelengde fra destinasjon til destinasjon, er internett den raskeste og mest pålitelige sted å få dette fullført. Det er en flere antall nettsteder som ikke bare vil beregne kjørelengde fra destinasjon til destinasjon for

 • Hvordan beregne salg fra en Balanse
  - 阅 0

  Balansen forteller hva bedriften eller personen eier / skylder for et bestemt tidspunkt. Det er den eneste av fire finansielle skjemaer som viser den økonomiske tilstanden til en bedrift eller person i et øyeblikk av gangen. Som navnet antyder, vil b

 • Hvordan beregne Velocity Fra Temperatur Hvordan beregne Velocity Fra Temperatur
  - 阅 0

  Gass atomer eller molekyler opptre nesten uavhengig av hverandre i forhold til væsker eller faste stoffer, av partikler som har større korrelasjon. Dette skyldes at en gass kan oppta flere tusen ganger mer volum enn den tilsvarende væske. Den rot-mid