Amopage

Hvordan beregne kubikkmeter

- Views 0
Advertisement

Hvordan beregne kubikkmeter


Kubikkmeter ofte erstatte kubikkfot som den amerikanske standardenhet ved håndtering av store mengder materiale, slik som betongplater, mulch og matjord, fordi de resulterende beregninger er mindre og mer håndterlig. Som et eksempel kan en entreprenør bedre visualisere, huske og formidle "12 kubikkmeter" heller enn "324 kubikkfot." For økt kortfattethet, hyppige handlere av slike materialer ofte kaller enheten som bare "yards", selv om du gjør det på feil måte innebærer en måling av lengde, snarere enn volum.

Du trenger

Målebånd

Bruksanvisning

Måle lengden, bredden og høyden av området i enheter av føtter. For eventuelle rester eller målinger mindre enn en fot, bruker inches for nå. Som et eksempel, kan du måle en foreslått innkjørsel som 6 inches høy, 20 fot bred og 31 fot 9 inches lang.

Fordel noen tall som bruker inches med 12 for å konvertere dem til føttene og sikre at hver måling er konsekvent. I eksemplet høyde, dele 6 inches ved 12 for å omdanne målingen til 0,5 fot. Hvis målingen er i fot og inches, dele inches med 12 og legge den resulterende desimal til fot måling. I eksemplet lengde, midt 9 inches ved 12 og tilføye den resulterende 0,75 desimal omformer lengden til 31,75 fot.

Multiplisere de tre målinger for å beregne volumet i enheter på kubikkfot. I eksemplet multiplisere 0,5 ganger 20 ganger 31,75 beregner et volum på 317,5 kubikkfot.

Dele resultatet med 27 for å konvertere til kubikkmeter. Resultatet er det nøyaktige tallet, men din leverandør sannsynligvis ikke vil selge deg en brøkdel av en kubisk verftet, slik runde opp til nærmeste hele tall; det er alltid bedre å ha litt mer materiale enn du trenger, i stedet for å ha for lite. I eksemplet dele 317,5 med 27 beregner volumet som 11.76 kubikkmeter, som runder opp til 12 kubikkmeter.

Hint

Ved kjøp av materiell, bør du vurdere å kjøpe litt mer enn du trenger, spesielt hvis volummål ikke krever avrunding opp. Den lille ekstra vil kompensere for utslipp og settling.

Hvis du vet hvor mange kubikkmeter du trenger, og ønsker å beregne hvor mange kubikkmeter du trenger, bare multiplisere med 1,31. Igjen, avrunding opp er best å sikre at du får nok materiale for prosjektet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-beregne-kubikkmeter/ "

相关文章!
 • Hvordan beregne kubikkmeter betong Hvordan beregne kubikkmeter betong
  - 阅 0

  Beregning av kubikkmeter betong du trenger å helle i området du har dannet er enkelt. Ved å følge disse enkle trinn, kan du regne ut hvor mye som trengs raskt og med liten sjanse for over-bestilling, eller enda verre, bestiller for lite konkret for d

 • Hvordan beregne kubikkmeter for en Wall Hvordan beregne kubikkmeter for en Wall
  - 阅 0

  Når du bygger en vegg, finne ut hvor mye materialer du trenger er en av de første skritt for å oppnå. Bevæpnet med disse tallene, vil du være klar til å velge materialer og kjøpe det du trenger. Fordi de fleste bygningsmaterialer kommer i trinn kubik

 • Hvordan beregne kubikkmeter betong & Antall Vesker Needed
  - 阅 1

  Mengden av betong trenger for et prosjekt baner er avhengig av det totale volumet av det helles betong. Siden betong volum er vanligvis målt i kubikkmeter, betyr det å beregne kubikk yardage. Når du vet hvor mange kubikkmeter betong, kan du enkelt fi