Amopage

Hvordan beregne kostnadene ved å bygge et hus

- Views 1
Advertisement

Bygg ditt eget hus, spesielt når det er din første, kan være en spennende og livsforvandlende opplevelse. Men før du fordype deg i byggeprosessen, er det svært viktig å grundig vurdere den generelle bekostning av din homebuilding prosjektet. Beskytt deg mot de uventede og uforutsette utgifter som kan dukke opp når som helst under konstruksjon ved å undersøke den nåværende konstruksjonen markedsrenter og beregne den sanne kostnadene ved å bygge ditt hjem.

Du trenger

Hjem planer

Kalkulator

materialer liste

Byggekostnad guide

Preconstruction Kostnader

 • 1

Beregn den opprinnelige preconstruction kostnader. Inkluder bekostning av å kjøpe landet sammen med eventuelle tilknyttede Nytt avgifter. Hjem planer kan kjøpes gjennom en forhandler, eller du kan leie en arkitekt lokalt. Legg i erstatning i saken på stedet justeringer må gjøres for å sikre at planene er i samsvar med lokale forskrifter.

2

Legg Grunnarbeid kostnader. Tillatelse må kjøpes. Ta med rydding og sortering av landet, gate infrastruktur eller tilgang til, og midlertidige innkjørsler. Også inkluderer verktøy tjenester for strøm, vann og kloakk.

3

Inkluderer kostnader for personlig og nettstedet forsikring for å beskytte mot tap, skade og skade. Det vil også være bankgebyrer, lån og renter avgifter, og upfront avgifter som kan være aktuelt. Din økonomiske utlåner eller megler kan hjelpe deg å vurdere disse kostnadene.

byggekostnadene

1

Beregn strukturelle materialkostnader. Dette kan inkludere ting som betong, blokk, tømmer, kryssfinér, vinduer, dører, tak, ytterkledning, murstein, isolasjon, gips, etc. Materiallister kan leveres med hjemmet plan; hvis ikke, be om en. Sjekk kostnadene for materialer ved å besøke en lokal Oppussing senter eller byggmester forsyning for mer nøyaktige priser.

2

Legg i kostnader for tilsyn eller generelle entreprenørtjenester, lisensiert handler (HVAC, rørleggere, elektrikere, osv) og spesial handler (snekkere, malere, framers, murere, etc.). Det er vanligvis lettere å vurdere slike kostnader ved å innhente tilbud fra lokale bedrifter. Byggekostnads ​​guider kan også være nyttig; se etter dem på et bibliotek eller bokhandel.

3

Innlemme flere estimater for vegg og innvendige overflater, utstyr og inventar. Tepper, cabinetry, treverk, gulv, kjøleskap, komfyrer, vifter, lys, ildsteder, og alarm og lydanlegg bør alle være med. Ikke glem ytre elementer som belysning, sprinkleranlegg, drevet garasjeporter, dekk og verandaer, etc.

Post-byggekostnadene

1

Sett en godtgjørelse for post-konstruksjon opprydding og planering. Det kan være spesielle dump eller avhending avgifter; sjekk lokale bestemmelser. Besøk en nærliggende drivhus eller hage forsyning for å diskutere billig landskaps alternativer og for å finne montører. Også står for etterbehandling innkjørsler og installere fortau og veier.

2

Tillat for ekstra utgifter som avsluttende kostnader, og bank- og finanskostnader. Ikke glem advokat og advokathonorarer. inkluderer også eventuelle påløpte renter som kan være skyldig for kreditt utvidet på materialer, utstyr og inventar.

3

Vurdere langsiktig bekostning av hjemmet ditt byggeprosjekt. Dette kan omfatte kostnader som løpende hus betalinger, fast eller flytende rente, hus forsikring, eiendomsskatt, regelmessig vedlikehold og vedlikehold.

Hint

Tillat en 10 prosent til 20 prosent overskudd for uforutsette utgifter.

Ikke budsjett materialer for tett - forutse avfall.

Hvis dette er din første gang, la ett til to år for selvhomebuilding prosessen.

Ikke bygge et hjem uten riktig lisenser og tillatelser.

Følge alle sikkerhetsrutiner på arbeidsplassen.

ansette alltid forsikrede arbeidstakere og mannskaper.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-beregne-kostnadene-ved-a-bygge-et-hus/ "

相关文章!
 • Hvordan man skal beregne kostnadene ved å bygge et hus av Square Foot Hvordan man skal beregne kostnadene ved å bygge et hus av Square Foot
  - 阅 0

  Det er mange måter å beregne kostnadene ved å bygge et hjem design. Selv om ikke nødvendigvis den mest nøyaktige metoden, ved hjelp av den totale arealet av huset, og en tommelfingerregel dollar per kvadratfot for området og type hus er en enkel måte

 • Hvordan beregne kostnadene ved å bygge en hage skur
  - 阅 0

  Bygge en hage skur i bakgården gir praktisk lagringsplass og god beskyttelse for deg plenen vesenet utstyr. Plan nøye, slik at du ikke overbuild og avfall penger, eller build og må legge på senere. Bruksanvisning 1 Bestem hva slags gulv du vil ha på

 • Hvordan beregne kostnadene ved å bygge en utvidelse Hvordan beregne kostnadene ved å bygge en utvidelse
  - 阅 0

  Bygge en utvidelse til ditt hjem er en kostbar prosjekt som lett kan føre til budsjett-busting overskridelser. For å unngå dette, beregne en nøyaktig kostnad for forlengelse på forhånd er viktig. Dette gjelder spesielt for en DIY byggmester til hensi