Amopage

Hvordan beregne Golf Ball Avstand & Club Leder Speed

- Views 0
Advertisement

Hvordan beregne Golf Ball Avstand & Club Leder Speed


Du kan enkelt finne din golf klubb hodet hastighet og avstanden ballen vanligvis reiser. En elektronisk enhet som kalles en lansering skjerm kan bestemme både. I baseball, kan en radar pistol bestemme hastigheten på en pitch. Lanseringen skjermen fungerer mye på samme måte, hviler Lanseringen monitor på gulvet eller bakken og tar en digital avlesning av hastighet som du treffer ballene. Den bruker da matematiske beregninger for å bestemme din klubb hodet hastighet, ball avstand og andre data, for eksempel lanseringen vinkel og spin rate. Du kan kjøpe en profesjonell lansering skjerm, men de er dyre, koster flere tusen dollar, avhengig av modell. Noen rimeligere hjem modeller som koster et par hundre dollar kan være tilgjengelig, men en undersøkelse av åtte golfbutikker og sportsbutikker i april 2010 viste bare en modell tilgjengelig, og det ble avviklet.

På Store eller Facility

Finn en golf butikk eller golf lokaler som gir golf swing analyse ved hjelp av en profesjonell lansering skjerm. Start med å kontakte store golfbutikker i ditt område eller spør rundt på lokale golfbaner.

Forvent lanseringen monitor økten og swing hastighet analyse som skal utføres av en sertifisert PGA golf profesjonell med en fullstendig kunnskap om golf swing og erfaring i bruk av lanseringen skjermer.

Planlegg en lansering skjerm analyse økt. Ta med golfkøller med deg, eller bruke klubber tilgjengelig på anlegget. Det er langt bedre å bruke dine egne klubber fordi de er de klubbene du spiller med. Kle seg som du ville for en runde golf, inkludert dine golfsko.

Betal din avgift, møte PGA profesjonelle og ta lanseringen monitor analyse. Lanseringen monitor vil klokke din swing hastighet og gir en avlesning i miles per time. Det vil også spore avstand golfballer bære, i yards. Du kan selv treffer en rekke baller av ulike produsenter for å sammenligne avstander. Føl deg fri til å avslutte økten ved å spørre PGA profesjonelle for tips om hvordan du forbedrer swing.

Hjem Launch Skjermer

Kjøp en lansering skjerm fra en sportsbutikk eller golfutstyr forhandler. Oppsøk en modell i stand til å beregne klubben hodet hastighet og ball avstand. Launch skjermer som selges for hjemmebruk generelt er batteridrevet. En modell tilgjengelig i 2010 veide bare 11 unser og var 6 inches høy med en liten skjerm.

Ta skjermen til en golf driving range eller et trygt, åpent område for å treffe golfballer. Betale noen avgift nødvendig å bruke området. Sett batteriet inn lanseringen skjermen og trykker på knappen "Strøm". Gjør deg kjent med kontrollene. Slå på skjermen automatisk kan putte den i riktig modus for beregning ball avstand og klubb hodet hastighet. Hvis ikke, bruker du kontrollene for å plassere skjermen i riktig modus.

Plasser en golfball på bakken og ta normal holdning. Plassering av lanseringen skjermen kan variere med modell. Vanligvis for høyrehendte spillere, lanseringen Skjermen bør plasseres ca 12 inches til høyre for ballen og deretter flyttet frem ca 12 inches, slik at det ikke forstyrrer golf swing. For venstrehendte spillere, vil skjermen bli plassert ca 12 inches til venstre for ballen og 12 inches fremover. Skjermen skal vende i hvilken retning du vil bli trykket.

Begynn å treffe golfballer. Din klubb hodet hastighet og ballen avstand vises numerisk på lanseringen monitor skjerm.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-beregne-golf-ball-avstand-club-leder-speed/ "

相关文章!
 • Hvordan Beregn Golf Club Speed
  - 阅 0

  Din golf club swing hastighet er den største faktoren i hvor langt du treffer golf ball. Du trenger ikke å være en stor, muskuløs person å ha en høy swing hastighet - selv om det ikke gjør vondt. God form og fleksibilitet er nøkkelen til en rask swin

 • Hvordan velge Golf Ball Kompresjon Hvordan velge Golf Ball Kompresjon
  - 阅 3

  Golf ball komprimering refererer til oppførselen til en golfball når en klubb får kontakt med den. Det kompresjon, som oppstår når energien overføres fra klubben hodet til ballen, hjelper drive ballen fremover. Low-komprimering baller er utviklet for

 • Hvordan Hit Golf Ball på en dårlig Lie Hvordan Hit Golf Ball på en dårlig Lie
  - 阅 0

  Treffer en golf ball på en dårlig løgn betyr å bli kvitt eventuelle rester rundt uten å berøre ballen ballen. Lær om hvordan hver situasjon er unik når treffer golfballer på dårlige løgner med hjelp fra en PGA profesjonell i denne gratis video på tip