Amopage

Hvordan beregne finansiere kostnadene på et leide bil

- Views 2
Advertisement

Før du leaser en bil, finne ut hvor mye det vil koste og hvordan finansiere kostnader kan påvirke hvilken type kjøretøy du kan leie. Gjør leksene dine kan hjelpe deg å spare penger. Du ønsker ikke å komme inn i en avtale utelukkende på hva selgeren forteller deg.

Bruksanvisning

Bestem leieperioden. Det er best å vite om du vil ha en 2-årig, 3-årig eller 5-årig bil lease. Leasing betingelser kan variere fra forhandler til forhandler, men har et åremål i tankene dine. For beregningsformål, konvertere den årlige leieperioden til måneder.

Guesstimate bilens restverdi. Restverdien er bilens verdi på slutten av leieavtalen. Hvis restverdien er høy, så den månedlige utbetalinger vil bli lavere. Derimot, hvis restverdien er lav, vil den månedlige utbetalinger bli høyere. Dette tallet kan ikke være lett for deg å bestemme, men gjør det beste du kan.

Peke ut en rente. Shoppe rundt for å se hva renter forhandlere tilbyr på leide biler. Det vil hjelpe deg å beregne estimerte finansiere kostnader.

Anslå årlig kjørelengde. Selvfølgelig er dette tallet er et anslag, men prøv å være så nøyaktig som mulig. For å bruke kjørelengde ved beregning av leieavtalen finanskostnader, bør dette tallet være en årlig figur og ikke den totale akkumulerte kjørelengde over leieperioden.

Bygg i et oppkjøp avgift. Erverv eller administrative gebyr dekker leasingselskapet for alle administrative kostnader. Kostnader som trekker kreditt-rapporter, bekrefter forsikring og andre administrative oppgaver. Dette kan være litt vanskelig å anslå. Du kan ringe rundt for å finne ut hva noen forhandlere tar.

Husk å inkludere depositum. For å lease bilen, må du sette ned et depositum. Selv om du ikke har leid bilen ennå, komme opp med en ganske nøyaktig forskuddsbetaling beløp for å hjelpe beregne finansiere kostnader.

Finn en online leide bil kalkulator. Plugg inn dine tall å se hva du kan få for pengene.

Hint

Nettsteder som Edmunds.com og Calculator.com har bilen lease kalkulatorer som vil beregne finansiere kostnadene på din leide bil.

Med online leide kjøretøy kalkulatorer, kan du leke deg med tallene for å se hvor mye du har råd til og hvordan finansiere kostnader påvirke hvilken type kjøretøy du kan leie.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-beregne-finansiere-kostnadene-pa-et-leide-bil/ "

相关文章!
 • Hvordan beregne finansiere kostnadene på en bil lån
  - 阅 0

  Et individ kan låne en viss sum penger til å kjøpe en ny eller brukt bil fra en bank eller annen långiver. Lånebeløpet er ofte omtalt som rektor. Under bilen låneavtalen, er pengene betalt tilbake i faste månedlige avdrag over en angitt periode. Side

 • Hvordan beregne markedsverdi av en bedrift leide bil
  - 阅 0

  Et kjøretøy du leaser i forretningsøyemed har skattekort fordeler som ligner på fradrag du får for innkjøpte forretnings biler. Imidlertid er markedsverdien av en leid firmabil brukes til å avgjøre det fulle omfanget av egenandel kjøretøy utgifter. A

 • Hvordan beregne finansiere kostnader Hvordan beregne finansiere kostnader
  - 阅 0

  Finanskostnader beregninger kan virke komplisert i starten, men trinnene involvert i å bestemme ladnings mengder kan være relativt enkel. Å vite hvordan man skal beregne finansiere kostnadene selv kan gi deg en fordel å planlegge dine gjeld tilbakebe