Amopage

Hvordan beregne en rentes rente Investment

- Views 2
Advertisement

Ideen bak rentes rente er ganske grei. Hvis du blir betalt en gitt rente på en investering, og interessen er beregnet ved slutten av året, og lagt til kontoen din, tjener du en flat (enkel) rente. Men hvis du bryter den årlige renten ned i mindre trinn (månedlig eller daglig) og beregne renter til dags dato, det kan da bli lagt til kontoen din. Så snart den er lagt, begynner opptjente renter tjene mer interesse, slik at du ender opp med å tjene mer penger på investeringen din.

Du trenger

Kalkulator

Bruksanvisning

Finn den daglige renten. Gjør dette ved å dele den årlige renten med 365, antall dager i et år. For eksempel, hvis du har en rentes rente investering med en årlig rate på 7,30 prosent, dele 7,30 ved 365 for å få en daglig rate på 0,02 prosent.

Multipliser daglige renten med antall dager i perioden mellom sammensatte interesser som brukes for investeringen. Dette gir deg din periodisk rente. Anta interessen er beregnet og lagt til saldoen din en gang i uken. Hvis du har en daglig rate på 0,02 prosent, multiplisere 0,02 med 7 for å få periodiske renten for en uke (0,14 prosent i vårt eksempel).

Multipliser periodisk rente av saldoen på kontoen din. Deretter legger resultatet til balansen av investeringen din. Hvis din ukentlige rente er 0,14 prosent, og verdien av investeringen din er $ 10.000, deretter multiplisere $ 10 000 med 0,14 prosent for å få $ 14 renter for uken, og bringer kontoen din utgående balanse til $ 10,014.

Gjenta trinn 2 og 3 ved hjelp av utgående balanse fra trinn 3 som nytt utgangspunkt balanse, og fortsetter til du har fullført ett år. I eksemplet fra trinn 1 til 3, vil du begynne neste uke med $ 10,014. Interessen for andre beregningen funker til $ 14,02, og bringer balanse etter to uker til $ 10,028.02.

Hint

Selv om det er lurt å forstå hvordan man skal beregne en rentes rente investering, i praksis, er det kjedelig og tidkrevende. Heldigvis finnes det en rekke gode rentes rente kalkulatorer tilgjengelig gratis på Internett. Se Ressurser for en link til en.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-beregne-en-rentes-rente-investment/ "

相关文章!
 • Hvordan beregne Vanlig rente mellom datoer Hvordan beregne Vanlig rente mellom datoer
  - 阅 0

  Enkel interesse har en rekke bruksområder, for eksempel månedlige renteutgifter på et boliglån eller månedlig sparekonto opptjente renter. Beregning av enkle interesse er en ukomplisert prosedyre om beregning på en årlig basis. Men forsøker å beregne

 • Hvordan beregne nominell rente Hvordan beregne nominell rente
  - 阅 0

  Nominell rente er et økonomisk begrep som brukes for å beskrive verdien av en obligasjon. Spesielt uttrykker det mengden av interesse at en investor mottar på obligasjons hvert år. Å vite hvordan man skal beregne nominell rente er nyttig fordi det vi

 • Hvordan beregne totale rente Hvordan beregne totale rente
  - 阅 0

  Uansett hva slags lån, eller hva prisen er, renter bidrar til den totale kostnaden for lånet ditt. Renten du betaler, og om din utlåner bruker saldo eller legge på metode for å beregne totale rente avgjør hvor mye du må betale tilbake hver måned. Men