Amopage

Hvordan beregne bruttomargin Return on Investment

- Views 3
Advertisement

Bruttomarginen avkastning er en nyttig beregning for å vurdere lønnsomheten. Ledere og investorer kan bruke dette forholdet å bestemme avkastningen fra lageret. Det er spesielt nyttig for detaljister som frakter store mengder inventar.

Definere Bruttomargin

Bruttomarginen er prosent av salget opptjent etter at regnskap for kostnaden av produkter som selges. Jo høyere prosent, jo større inntjening for hvert element solgt. Den faktiske bruttomargin prosent et selskap tjener avhenger sin bransje. For eksempel er produksjon en relativt lav-margin business mens programvareutviklere og high-end forhandlere har høye bruttomarginer. Ved beregning av bruttomargin avkastning på investeringen, derimot, er bruttomarginen beregnet som et pengebeløp snarere enn en prosent. Derfor er bruttomarginen bare dollaren forskjellen mellom totale salgsinntekter og varekostnad.

Bruttomarginen ($) = salgsinntekter - varekostnad

Så hvis en forhandler hadde $ 750 000 i salgsinntekter for produkter som koster $ 500.000, ville bruttomarginen i dollar være $ 250.000.

Beregning Gjennomsnittlig Varelager Cost

Gjennomsnittlig inventar pris måler den gjennomsnittlige beløpet brukt på inventar over en viss tidsperiode. Finn inventar kostnaden ved begynnelsen av hver måned i perioden samt inventar pris på slutten av den siste perioden. Deretter finner gjennomsnittet av disse tallene.

Vurdere en forhandler som ønsker å beregne gjennomsnittlig beholdning kostnad over første kvartal. Varelager er $ 190 000 i begynnelsen av måneden en, $ 195 000 i begynnelsen av måneden 2, $ 200 000 i begynnelsen av måneden 3 og $ 175 000 ved utgangen av måneden 3. Den gjennomsnittlige inventar pris ville tilsvare $ 190,000.

Beregning Bruttomargin Return on Investment

Del bruttomargin på gjennomsnittlig beholdning kostnaden for å beregne bruttomargin avkastning på investeringen.

Bruttomarginen avkastning på investeringen = bruttomargin / gjennomsnittlig inventar pris

For eksempel har en forhandler en bruttomargin på $ 250 000 og en gjennomsnittlig beholdning kostnad på $ 190,000. Bruttomarginen avkastning på investeringen ville være 1,32.

Analysere Ratio

En bruttomargin avkastning lik 1 indikerer selskapets inntekter matcher sine lagerkostnader. Det er ingen verdi skapes for aksjonærene. En bruttomargin avkastning under ett betyr at selskapet tjener mindre enn prisen av sin beholdning. En bruttomargin avkastning over 1 indikerer et sunt selskap benytter sin beholdning til å skape verdier for aksjonærene. Jo høyere dette forholdet ovenfor en, jo bedre for selskapet. Selskapet skal sammenligne sin forholdet til den av sine konkurrenter siden gjennomsnittet i markedet vil variere over markedssegmenter.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-beregne-bruttomargin-return-on-investment/ "

相关文章!
 • Hvordan beregne en rentes rente Investment
  - 阅 2

  Ideen bak rentes rente er ganske grei. Hvis du blir betalt en gitt rente på en investering, og interessen er beregnet ved slutten av året, og lagt til kontoen din, tjener du en flat (enkel) rente. Men hvis du bryter den årlige renten ned i mindre tri

 • Hvordan beregne verdien av en investering i eiendom Hvordan beregne verdien av en investering i eiendom
  - 阅 1

  For å forstå hvordan verdier for investeringseiendommer er hentet, må du forstå hvorfor folk kjøper fast eiendom investering. Selv om det kan se ut som folk kjøper en bygning og en tomt, er fast eiendom, faktisk bare et middel til en slutt. Til syven

 • Hvordan beregne bruttomarginer Hvordan beregne bruttomarginer
  - 阅 0

  Bruttomarginen er et selskap bruttofortjeneste i en gitt periode delt på sine inntekter i denne perioden. Mens driftsmargin og nettomargin er også nyttige forholdstall, er bruttomarginen en av de mest kritiske verktøy i å vurdere den finansielle hels