Amopage

Hvordan beregne bjelkelaget Krav til et hjem

- Views 0
Advertisement

Hvordan beregne bjelkelaget Krav til et hjem


For å fullt ut beskytte en bygning taket må henge utover kantene av veggene, noe som resulterer i en omtrent trekantet åpning mellom taket og veggen. Denne delen av taket kalles takskjegget. For å hindre overdreven luftstrømmen gjennom spalten, byggere passe horisontale brett, kalt bjelkelaget brett, for å tette gapet og forhindre været, eller dyr fra å komme inn taket plass. Soffits vanligvis kjører hele veien rundt bygningen.

Du trenger

Telt pins

Målebånd

Bruksanvisning

 • 1

Stå på ett hjørne av bygningen, under en del av taket som har, eller behov, bjelkelaget boards. Det er ingen spesiell "best" sted å starte, så velg et passende sted.

2

Feste en ende av målebåndet til bakken, ved hjelp av en teltplugg. Sørg for at tapen på linje med enden av veggen.

3

Gå til den motsatte enden av veggen, mate ut målebåndet som du går. Registrere lengden av veggen. Skriv ned lengden; ikke prøv å huske det.

4

Gjenta trinn 2 og 3 for hver vegg som krever bjelkelaget boards.

5

Kombiner lengdene av alle veggene for å oppnå den totale lengde takskjegget. For eksempel, hvis vegg målingene er 25 fot, 30 fot, 25 fot og 30 fot, er den totale lengden 110 fot.

6

Måle bredden av takskjegget gap hvis det ikke er mulig å fylle det med en standard bredde brett er festet parallelt med veggen. Multiplisere det totale lengde, bredde og for å oppnå det området av bjelkelaget er nødvendig for å fylle gapet. For eksempel, hvis den totale takskjegget lengden er 110 fot, og bredden er 2 fot, multiplisere 110 med 2. Resultatet, 220 i dette eksempelet er antallet kvadratfot bjelkelaget nødvendig.

7

Legg til 10 prosent ekstra til den beregnede lengde for å tillate for feil, skjæring feil og skader forårsaket under installasjon. For eksempel, hvis den totale er 110 fot, legge til en ekstra 11 fot til det totale å få lengden på bjelkelaget å kjøpe. I dette eksempel blir den totale lengden 121 fot (110 + 11 = 121). Hvis du arbeider etter område, blir den totale 242 kvadratfot (220 + 22 = 242).

8

Dele den totale lengden på takskjegget, inkludert 10 prosent ekstra, etter lengden på bjelkelaget strimler du har tenkt å bruke, hvis du bruker en enkelt stripe rundt bygningen. Round svaret opp til nærmeste hele tall - kan du ikke kjøpe bare en del av en stripe - å etablere antall bjelkelaget strimler som kreves. For eksempel, hvis bjelkelaget kommer i felles 12-fots strimler, dele den totale lengde av 12, og deretter runde opp til nærmeste hele stripen. For å konkludere eksempelet, 121 fot delt på 12 lik 10,08. Ti strimler ville være litt for kort, så runde det opp til 11 strimler.

Hint

Lengden av en vegg på bakkenivå er det samme som lengden langs toppen av veggen. Det er mye tryggere og mer praktisk, men å jobbe på bakkenivå enn det er å jobbe i høyden.

De fleste takskjegg kan være kledd med en standard bredde bjelkelaget brett er festet parallelt med veggen, slik at den eneste viktige målingen er lengden av platene. Men hvis lengder av bjelkelaget er montert på 90 grader på veggen, er det totale arealet brukes i stedet.

Fortell din byggevarer kjøpmann enten lengden på bjelkelaget du trenger eller det totale arealet. Hvis det er et område verdi, vil han gjøre de nødvendige beregningene for deg.

Aldri stole på hukommelsen. Minne er upålitelig, så skriv ned hver måling som du tar det.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-beregne-bjelkelaget-krav-til-et-hjem/ "

相关文章!
 • Hvordan beregne Value Added til et hjem ved Behandling en kjeller Hvordan beregne Value Added til et hjem ved Behandling en kjeller
  - 阅 0

  Ferdig med kjelleren legger arealet til hjemmet ditt, og økt arealet oversettes til større verdi. Ferdig med kjelleren kan være en langt mer kostnadseffektiv måte å legge til plass enn å bygge et tillegg eller legge til en dormer. Hvis du kan jobbe ø

 • Hvordan beregne kraften Krav til en inverter Hvordan beregne kraften Krav til en inverter
  - 阅 0

  Mens de fleste plug-in elektriske apparater er laget for å kjøre på vekselstrøm (AC) strøm, batterier og nødgeneratorer produsere likestrøm (DC) strøm. For å konvertere DC utgang til vekselstrøm, må du koble en strøm inverter til DC kilde, og derette

 • Tie-Down Krav til produsert hjem
  - 阅 0

  Produsert (mobil) boliger krever at de blir permanent festet til bakken. Modulære hus (også produsert) er plassert på en permanent stiftelse, som forankrer dem til bakken. Byggingen av et mobilt hjem er kontrollert av HUD (Department of Housing og Ur