Amopage

Hvordan beregne Betong Strength

- Views 0
Advertisement

Hvordan beregne Betong Strength


Det som gjør betongen slik særegen materiale er at kompresjonskraften er ekstremt sterk, mens spenningen forblir svak. I motsetning til det mange tror, ​​trenger sprekker i betongen ikke alltid skje på grunn av kompresjon. I stedet, når overflaten av betongen blir deformert på noen som helst måte, styrker av strekket føre til sprekker. Enhver betongkonstruksjon vil avhenge av styrken av kompresjonen. Testing styrken på blandingen er avgjørende. De fleste bruker sylinderen test for å måle styrken.

Du trenger

komprimering maskin

sylindrisk form

Neopren eller svovelholdig, mørtel caps

Bruksanvisning

Spill egenskapene til blandingen din. Ved å gjøre noen observasjoner om blandingen, være sikker på å ta i hvilke deler er grovt aggregat, findelt aggregat og sement. Utføre en lavkonjunktur test anbefales. Bare ta en kjegle, komprimere betongen innsiden og fjerne. Mål nedgangen av betongen i inches, og du vil vite hvor fast det er.

Lag en sylinder for testen ved bruk av en støpeform. For å nå den perfekte sylinder størrelse, bare dobbelt høyden til diameteren. Den ideelle størrelsen ville være 12 inches høy og 6 inches rundt. Noe som er for liten vil føre til uregelmessige resultater ved å styrke de stressfaktorer. La betongen sittende i 28 dager for å maksimere styrke.

Anvende neopren eller svovelholdig, mørtel puten caps et par dager før testing. Utsiden av sylinderen er ujevn og har ujevnheter som stikker ut fra overflaten. Elektrodene settes da sammen ujevn utvendig med en mykere, mer forme substans. Nå kompresjonskraften vil bli spredt jevnt. Ellers ville det ha fokusert på de humper i overflaten.

Laste den nylig gjort sylinder til en kompresjonsmaskin for å tillate trykk på opp til tusenvis av pounds å bli brukt på betong. Dette verktøyet vil teste komprimering av prøven. Skjermen på maskinen vil fortelle deg påført kraft og forskyvning av stempelet.

Fange lesing på maskinen når prøven faktisk sprekker, hvis mulig. Langsomt øke presset på betongen. Ikke øk mer enn 0,05 inches per minutt. Du ønsker å fortsette til den svikter. Det er ikke uvanlig for prøven å fortsatt ha strukturelle heten etter sprengning. Identifisere når "katastrofal svikt" oppstår vil hjelpe. Du vet dette har skjedd når det blir bulkete, smuldrer eller store biter faller av.

Beregn styrke med en enkel matematisk formel. Ta den kraft som maskinen påføres og dele det ved sylinderens overflate. Dette resulterer i styrke i pounds per kvadrattomme. Beregning av areal betyr multiplisere pi med kvadratet av dens radius. Prøv å beregne både den første svikt og katastrofale feil.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-beregne-betong-strength/ "

相关文章!
 • Hvordan beregne Betong Målinger Hvordan beregne Betong Målinger
  - 阅 2

  Beregning konkrete målinger er en enkel volumberegning som kan kreve noen konverteringer (se tips). Betong er best beregnes av kubikk verksted eller av fraksjoner av en kubisk verftet. Å ha en kalkulator hendig vil gjøre disse beregningene enklere. D

 • Hvordan beregne Betong for en fotfeste
  - 阅 0

  En fotfeste er hva de ytre veggene av bygningen sitter på. Fotfeste dispergerer vekten av bygningen over et større område og bidrar til å hindre sedimentering. Det finnes to hovedtyper av fundamenter; punktfundamenter, som innleggene i en bygning ell

 • Hvordan beregne Betong på Curved Drive Hvordan beregne Betong på Curved Drive
  - 阅 0

  Bestemme hvor mye betong som er nødvendig for en straight oppkjørselen er en ganske enkel oppgave. En målebånd, en kalkulator og et par minutter av tiden vil gi deg svaret du trenger ganske raskt. Denne oppgaven blir mer utfordrende når det er en kur