Amopage

Hvordan behandler jeg Potteplanter som har Frostbite?

- Views 0
Advertisement

Hvordan behandler jeg Potteplanter som har Frostbite?


Mange potteplanter er tropiske løvverk planter som trives utendørs i milde betingelser som etterligner inneklima i mange hjem. Av denne grunn, disse plantene er perfekte valg for å friske en innendørs plass - så lenge de blir tatt vare på riktig måte. Selv om det kan virke rart, kan potteplanter lider frostskader i visse vilkår. Hvis skaden ikke er for alvorlig, men de ofte kan gjenopprettes til god helse.

frostskader Årsaker

Du tror kanskje din innendørs potteplanter er toasty varm, spesielt hvis de tar noen solstråler gjennom vinduer. Når temperaturen synker, men kan vinduene blir kaldt å ta på, og de kan bli kaldt til potteplante løvverk berøre dem, også. Faktisk kan bladene bli kaldt nok til å lide frostskader. Planter nær vinduer kan også bli kaldt nok til å bli skadet, spesielt hvis drapes er lukket rundt plantene, kutte dem av fra resten av rommet og skape et kaldt miljø.

I noen tilfeller kan potteplanter være frostskadet når venstre utendørs. Mange potteplanter nytte av å være ute i de varme sommermånedene, men de kan fort bli skadet hvis de blir stående utenfor når en tidlig frost skjer. De fleste tropiske potteplanter er skadet når temperaturen synker under 40 grader Fahrenheit, som er over frysepunktet.

symptomer

Frostbite oppstår i et anlegg når vannet inni cellene fryser og utvider seg. Denne prosessen forstyrrer strømmen av vann gjennom anlegget, forårsaker bladverket å bli brun eller sort og skrumpe. Bladene kan også vises vann-gjennomvåt. Forfrosne plantevev er døde, og vil ikke komme seg, men det betyr ikke nødvendigvis at en frostskadet anlegget er totalskadet. I noen tilfeller er bare en liten del av anlegget påvirkes.

Omsorg

Det er som regel enkelt å se om ikke bare en del av et anlegg har frostskader, og du kan være umiddelbart fristet til å komme seg ut beskjæringssakser og fjern formørket løvverk. Det er best å utsette det trimming for en bit, men fordi du vil se hvor mye av anlegget er fortsatt i live når den produserer ny vekst. Så hvis potteplanter har frostskader, holde dem varme, omsorg for dem som vanlig og vente på ny vekst skal vises på dem. Deretter trekker ut beskjæringssakser og klippe vekk de skadede delene av plantene ned til ny vekst.

Forebygging

Hold potteplanter sunt ved å plassere dem der de ikke vil bli utsatt for kald trekk eller berørings vinduer. Hvis du tar dem utenfor for sommeren, og deretter flytte dem innendørs godt før natta temperaturen faller under 45 F. Noen tropiske potteplanter kan bli skadet av temperaturer under 50 F. Så vet hva temperaturer plantene tåler og flytte dem innendørs og utendørs tilsvarende. Stille innendørs planter sammen vil hjelpe dem å holde meg varm når du senker varmen om vinteren, for eksempel når du drar på ferie. Et annet alternativ er å ta dem til en venns hus for den tiden du er borte.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-behandler-jeg-potteplanter-som-har-frostbite/ "

相关文章!
 • Hvordan vet jeg om du har en hofteleddet problem
  - 阅 0

  Hip leddsmerter kan være plutselig og kortvarig eller kronisk og ødeleggende. Mange faktorer kan bidra til hip leddsmerter, inkludert alder, fysisk aktivitet, generell helse og fersk skade. Leddsmerter kan ikke stille ut i hoften seg selv, men kan st

 • Hvordan vet jeg om du har en revet ligament i beinet
  - 阅 0

  Det kan være vanskelig å si om beinet har et ligament tåre eller tredje klasse forstuing. Den leddbånd i beinet kalles bakre korsbånd. Den har to deler som blander inn en struktur og er på størrelse med din lillefinger. Din bakre korsbånd er plassert

 • Hvordan vet jeg om du har hatt et mildt slag
  - 阅 0

  Et hjerneslag oppstår når hjernen vevet er fratatt oksygen på grunn av manglende blodtilførsel i hjernen. Strokes kan variere fra mild til alvorlig. Selv om du har hatt et mildt slag, er det viktig å søke legehjelp umiddelbart, som jo raskere du får