Amopage

Hvordan behandle Veggedyr

- Views 4
Advertisement

Hvordan behandle Veggedyr


Veggdyr er en stor plage som synes å komme ut av ingensteds. Det finnes teorier om hvordan veggdyr fortsette å være et stort problem i USA, men for nå, veggdyr finne veien inn i ditt hjem hovedsakelig gjennom infisert møbler fra utleie steder, brukte møbler butikker eller kjøpe møbler fra venner eller fremmede, og kofferter fra reiser. Selv om veggdyr ikke sprer sykdommer, er det likevel viktig å umiddelbart fjerne dem fra hjemmet, slik at de ikke kan reprodusere, ødelegge møbler og la biter på huden din.

Bruksanvisning

 • 1

Fastslå om det faktisk veggdyr i hjemmet, siden det er andre bitende skadedyr som edderkopper og maur. For å identifisere veggedyr, må du bruke en lommelykt for å lete etter små loppe-lignende feil med flate organer. Veggedyr er en åttendedels tomme til en kvart tomme lang og er brun-rød farge. Heldigvis veggdyr kan ikke fly, men de beveger seg raskt. Veggedyr egg er liten; en alene er omtrent på størrelse med et knappenålshode, selv om de vanligvis vises i klebrig klynger. Veggdyr foretrekker å leve i temperaturer på 70 til 80 grader F, som er temperaturen inne i ditt hjem. Sjekk for bedbugs henhold madrasser, bak bilderammer, gjemt bak vegg- og gulvlister og i andre trange, men hule, sprekker. Veggdyr er aktive om natten og suger blod for å mate, etterlater hovne, kløende renner.

2

Finne ut hvilke rom har Veggedyr angrep. Veggdyr skjule som passasjerer i eiendeler, vesker, sko og klær; de kan også bli funnet i et rom langt borte fra soverommet ditt, hvis fraktet dit gjennom dine eiendeler.

3

Forsegle infested rom. Sett alle sengetøy, sengetøy og klær i bundet poser for hvitvasking eller kasting, avhengig av alvorlighetsgraden av smitten. Ta din seng fra hverandre og sette madrasser og box springs utenfor. Ta fra hverandre sofaer og ta ned vinduet gardiner. Sjekk bak bildene under og inni sprekkene av vekkerklokken, inne på soverommet telefonen, bak speil, i kommode og nattbord skuffer og bak og under alle møbler og eiendeler. Kast alle tungt infisert eiendeler, spesielt de som er porøse som tre og som kan være vanskelig å fjerne alle veggdyr og deres egg. Fjern hodegjerde og sjekke det for bedbugs. Også fjerne alle elementer fra undersiden din seng og sikre dem i plastposer.

4

Vask klær, sengetøy og vindusgardiner minst 120 grader C for å drepe veggedyr. Kaste tekstiler i tørketrommelen i minst tretti minutter. Sett i en ny vakuumpose og støvsuge alle overflater, spesielt tepper. Støvsug dine sofa, stoler og innsiden av dresser skuffer og skap med vakuum er vedlegg. Dette gjør det mulig å nå steder vakuum selv ikke kommer til. Tungt infested sofaer og stoler må bli kastet. Fjern vakuum posen, forsegle den av og tørk ned vakuum med en fuktig klut dyppet i blekemiddel. Skrubb flater i de infiserte rom med blekemiddel og varmt vann; bruke en kopp blekemiddel for hver liter vann. Hvis du vil, gå over gulvene igjen med en damp vakuum.

5

Bruk caulk å fylle eventuelle sprekker hvor veggdyr og egg kan skjule seg, slik som under støping, ujevn gulv og vegg sprekker.

6

Sjekk ofte etter tegn på nye Veggedyr infestation etter behandling.

Hint

For ekstreme infestations, leie en profesjonell pest kontrolleren, som det er nødvendig å gjøre en svært grundig inspeksjon og behandling.

Kle deg riktig når du fjerner bedbugs. Dette inkluderer vernebriller, gummihansker, en ansiktsmaske, lange bukser, en langermet skjorte og støvler. Endre ut av antrekket ditt hver gang du trenger til forlate infested rom.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-behandle-veggedyr/ "

相关文章!
 • Hvordan behandle perianal Skin Tags
  - 阅 0

  Perianal hud koder kan være en plage, kløende og generelt bare ubehagelig. De kan lett forveksles med andre anal forhold som hemorroider eller anal tårer fordi de varierer i utseende fra person til person. Men innerst inne, hud koder er ekstra hud hu

 • Hvordan behandle Bird Lice Hvordan behandle Bird Lice
  - 阅 1

  I likhet med midd, fugl lus er en av de vanligste parasittene finnes på fugler. Ofte en Infestation er ikke synlig før fuglen er i alvorlig ubehag. Likevel, noen fugler viser ingen synlige tegn på angrep. Det finnes forskjellige arter av lus - og enk

 • Hvordan behandle ulike spedbarn og småbarn plager Hvordan behandle ulike spedbarn og småbarn plager
  - 阅 0

  Ved behandling av ulike spedbarn og småbarn plager det er svært viktig å forstå først hva sykdommen er. Forbedre barns helse fra en lege i denne gratis video-serien på baby lidelser. Oppføring 1-13 av 13 videoer Hvordan å behandle brystet lunger i sp