Amopage

Hvordan behandle Unfinished Pine Wood Møbler

- Views 0
Advertisement

Uferdig furumøbler - populært fordi det kan bli utformet i en rekke former og design - er et mykt treslag som lett kan skades hvis ikke blir ivaretatt. Enkle tiltak kan rutinemessig tas for å unngå misfarging, sløvhet og potensielle sprekker.

Du trenger

Rengjør støvkost eller klut

Ren, fuktig klut

Verne treolje

Block møbler voks

Bruksanvisning

Velg en plassering eller plassering for det uferdige furumøbler som er borte fra direkte sollys og varme kilder. Uferdig furu er utsatt for sprekker og krymper når utsatt for ekstrem varme eller ekstreme variasjoner i temperatur og fuktighet. Det gjør det enkelt å plassere uferdige furumøbler der miljøforholdene er moderat og stabil.

Støv uferdige furumøbler med en ren støvkost eller klut minst hver uke. Regelmessig rengjøring vil hindre en oppbygging av støv og skitt fra å blande med fuktighet, noe som kan bygge inn i korn av furuskogen eller danne en snusket lag, noe som resulterer i misfarging av møbler og gi det en loslitt utseende.

Bruk en fuktig, nesten tørr, ren klut innimellom for å fjerne gjenstridig smuss og fet flekker igjen fra menneskelig kontakt. En bit av mild tre såpe kan anvendes for vanskelige flekker, men først teste reaksjonen av såpe til den uferdige furu på et skjult område.

Påfør sparsomt god kvalitet beskyttende treolje med en ren klut bør det uferdige furu synes å være å tørke ut, og for å beskytte den mot fremtidig tørke ut. Igjen, første test den reagerer av oljen med uferdige furu møbler i et skjult område av møbler for å sikre oljen vil ikke misfarges eller beis stykket.

Bruk hard blokk møbler voks, etter pakkeinstruksjoner, for å beskytte uferdig furu, beholde sin naturlige farge tekstur og styrke og forebygge naturskader og sprekker.

Hint

Sørg for te, kaffe og alkohol er aldri lov til å søle på det uferdige furumøbler. Hvis det skulle oppstå slike slike utslipp, tørke opp søl umiddelbart.

Ammoniakk eller vaskemiddel-baserte rensevæsker bør ikke brukes til rengjøring uferdige furumøbler.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-behandle-unfinished-pine-wood-mobler/ "

相关文章!
 • Hvordan Fullfør Pine Wood Møbler Hvordan Fullfør Pine Wood Møbler
  - 阅 0

  Etterbehandling furumøbler er en oppgave godt egnet til gjør-det-selv. I motsetning til hardtre, som aksepterer flekken dårlig, er furu et mykt tre. Denne egenskapen gjør at den kan absorbere en rekke nyanser av flekken, fører til enda, attraktive ut

 • Hvordan behandle meksikanske Pine Furniture
  - 阅 0

  Hvis du eier møbler laget av meksikanske furu, vil du holde den i best mulig stand. Det faktum at meksikanske furuskog er truet, og at det er bekymring over rettferdig behandling av de meksikanske arbeidere som høster den, betyr at det kan være mye v

 • Hvordan Clean Helleristningene i Wood Møbler
  - 阅 0

  Utskårne møbler kan være skremmende å rengjøre skikkelig. Wood er en hardfør materiale, men å gjøre feil kan skade overflaten permanent og være kostbart å reparere. Når du kjenner de rette verktøy og metoder for å bruke på tremøbler, har du ingen unn