Amopage

Hvordan behandle Ringorm som ikke vil gå bort

- Views 7
Advertisement

Ringorm er en smittsom infeksjon som utvikler etter tinea, en vanlig sopp begynner å vokse på kroppen din. Du kan skaffe tinea fra en smittet person eller dyr, og også hvis huden din er utsatt for fukt forurensede overflater. Ringorm fått navnet sitt fra den sirkulære, hevet utseendet på ringorm utslett; det er ikke forårsaket av en orm, ifølge American Academy of Family Physicians. De fleste kan eliminere ringorm med over-the-counter anti-sopp kremer, men ringorm som ikke svare på disse medikamentene krever mer aggressiv behandling.

Hvordan behandle Ringorm som ikke vil gå bort

Trinn 1:

Se legen din. Hvis du har forsøkt å behandle ringorm i to til fire uker uten å lykkes, er det nødvendig medisinsk behandling med en resept anti-sopp krem ​​eller en oral anti-fungal medisiner.

Hvordan behandle Ringorm som ikke vil gå bort

Steg 2:

Påfør resept anti-sopp krem ​​til din ringorm utslett som legen dirigerer. Lege-foreskrevet aktuelle medisiner er sterkere enn over-the-counter kremer, og de kan være effektive på tøff tilfelle av ringorm.

Hvordan behandle Ringorm som ikke vil gå bort

Trinn 3:

Snakk med legen din om oral anti-fungal medisiner. Disse reseptbelagte medisiner er reservert for soppinfeksjoner som er resistente mot andre behandlinger. Ringorm vil vanligvis reagere raskt på anti-sopp piller, ifølge US National Library of Medicine.

Hvordan behandle Ringorm som ikke vil gå bort

Hint

For å redusere risikoen for fremtidige ringorm infeksjoner, holde huden ren og tørr, vaske håret ofte, unngå å dele klær og andre personlige gjenstander, bruke sko på offentlige steder, og unngå å berøre dyr med bare flekker.

Se etter tegn på en sekundær bakteriell infeksjon som rødhet, hevelse, varme, utslipp eller feber, når du har ringorm. Kontakt legen din hvis du mistenker en infeksjon; du kan trenge å bli behandlet med antibiotika.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-behandle-ringorm-som-ikke-vil-ga-bort/ "

相关文章!
 • Hvordan Heal Congestion som ikke vil gå bort Hvordan Heal Congestion som ikke vil gå bort
  - 阅 0

  Congestion kan bli en gnagende problem som ikke blir bedre med tiden. Flere faktorer bringe på lunger, inkludert en kald eller allergi. Selv lunger kan forbedre på sin egen med liten eller ingen behandling, i noen tilfeller må du bruke forskjellige t

 • Hvordan behandle Ringorm i kaniner Hvordan behandle Ringorm i kaniner
  - 阅 5

  Mange pattedyr, inkludert kaniner, kan lide av ringorm. Det er en hudsykdom forårsaket av et sopp. Ringorm er en av de få sykdommer som kan overføre dyr til mennesker. Mens noen ringorm infeksjoner vil leges på egen hånd, det er skritt du kan ta for

 • Hvordan vite hvorfor han ikke vil forplikte
  - 阅 0

  Jeg tror de fleste av oss har vært der, vi finne fyren fra våre drømmer, faller vi i kjærlighet, vi ønsker å bygge et liv sammen med ham, og likevel ingen tegn til noe annet enn middag og kino 3 ganger i uken forpliktelse. Vi venter, be, håp, og enn