Amopage

Hvordan behandle Ringorm i kaniner

- Views 5
Advertisement

Hvordan behandle Ringorm i kaniner


Mange pattedyr, inkludert kaniner, kan lide av ringorm. Det er en hudsykdom forårsaket av et sopp. Ringorm er en av de få sykdommer som kan overføre dyr til mennesker. Mens noen ringorm infeksjoner vil leges på egen hånd, det er skritt du kan ta for å behandle sykdommen før den sprer seg eller blir verre. Disse grunnleggende trinnene vil vise deg hvordan å behandle ringorm i kaniner.

Du trenger

Oral medisiner (muligens Griseofulvin)

Aktuell medisinering (muligens mikonazol eller klotrimazol krem)

Clippers

Bruksanvisning

Clip håret rundt noen synlige tegn på sykdommen. Se etter tørre, skjellende områder med flekker av hår mangler for å vite hvor du skal klippe.

Rense Clippers umiddelbart etter å bruke dem, enten i varme eller i alkohol.

Bruk hansker og gni aktuell krem ​​på eventuelle skader. Hvis det er andre dyr rundt den infiserte dyr, bør du også behandle dem.

Kontakt din veterinær for en oral medisin. Den orale medisinering er generelt varte i to uker. Aldri gi oral ringorm medisiner til en gravid kanin.

Rengjør alt rundt kaninen grundig. Dette inkluderer sine bur, mat og vann retter, seng og noen grooming verktøy. Bruk et blekemiddel og vann blanding å rense og rense alt. Man skal blande blekemiddel og vann ved en 10-til-en-forhold.

Hint

Sørg for å fortsette å rydde områdene rundt kaninen til noen tegn på ringorm er borte.

Vask alltid hendene etter å ha håndtert en kanin infisert med ringorm.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-behandle-ringorm-i-kaniner/ "

相关文章!
 • Hvordan behandle Ringorm som ikke vil gå bort Hvordan behandle Ringorm som ikke vil gå bort
  - 阅 7

  Ringorm er en smittsom infeksjon som utvikler etter tinea, en vanlig sopp begynner å vokse på kroppen din. Du kan skaffe tinea fra en smittet person eller dyr, og også hvis huden din er utsatt for fukt forurensede overflater. Ringorm fått navnet sitt

 • Hvordan behandle urinveisinfeksjoner hos kaniner Hvordan behandle urinveisinfeksjoner hos kaniner
  - 阅 1

  På grunn av sine korte føtter, kanin kropper er svært nær bakken. Ved å være meget nær bakken, kan kanin plukke opp bakterier som kan forårsake urinveisinfeksjoner. Selv om dette er en vanlig årsak kaniner er utsatt for urinveisinfeksjoner, er det vi

 • Hvordan behandle Ringorm i en kattunge
  - 阅 0

  Ringorm er mest vanlig hudlidelse hos katter. Det er svært smittsomt og lett kontrahert av kattunger over fire ukers alder, men kan trygt behandles med ulike medisiner og veterinær oppmerksomhet. Behandling av kattungen miljø er også viktig. Du treng