Amopage

Hvordan behandle Restless Legs Syndrome hjemme

- Views 0
Advertisement

Hvordan behandle Restless Legs Syndrome hjemme


Restless legs syndrome er preget av ubehag og rare fornemmelser i bena, manglende evne til å kontrollere bevegelsen av bena, og søvnløshet eller forstyrret søvn. Mange føler som om noe er krypende på dem, eller som om pinnene er poking dem. De fleste merker at symptomene synes å handle opp mer om natten. Selv om du kan gå til legen din for å få hjelp med RLS, kan du også prøve noen endringer i livsstil for å kontrollere det på egen hånd.

Bruksanvisning

Ta et varmt bad før sengetid for å slappe av og berolige muskler. Du kan selv prøve litt massasje på dette tidspunktet.

Finn måter å håndtere og takle stress effektivt. Avspenningsteknikker, som pusteøvelser, yoga, og selv lytte til beroligende musikk kan lindre symptomer på RLS, fordi stress er assosiert med økte symptomer.

Vurder å redusere mengden av koffein som du forbruker - eller fjerne det helt. Sentralstimulerende midler er forbundet med økte symptomer. Likeledes er tobakk og alkoholbruk også forbundet med økte symptomer hos noen mennesker. Skjær disse ut hvis de synes å presentere et problem for deg.

Etablere såkalte "god søvn hygiene": Dette betyr å gå til sengs på omtrent samme tid hver natt for å etablere en avslappende nattlig rutine, og ved hjelp av sengen kun for søvn - ikke for å lese eller se på TV.

Tren regelmessig - men ikke rett før sengetid, noe som kan øke symptomene heller enn avlaste dem.

Ta over-the-counter smertestillende midler kort tid før sengetid hvis du mistenker at du kan ha en dårlig natt. De kan redusere prikking og andre merkelige opplevelser du opplever.

Hint

Hvis RLS er vedvarende eller alvorlig, kontakt lege.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-behandle-restless-legs-syndrome-hjemme/ "

相关文章!
 • Hva er årsakene til Restless Legs Syndrome?
  - 阅 0

  Restless legs syndrome er en vanlig nevrologisk lidelse som kan, når alvorlig, føre til tretthet, utmattelse og enda søvnmangel. Selv om symptomene selv er ikke alltid smertefullt, ubehag og tilsvarende trang til bevegelse gjør avslapping umulig. Det

 • Canine Restless Legs Syndrome Canine Restless Legs Syndrome
  - 阅 0

  Folk som bare ikke kan ikke flytte sine ben har en tilstand som kalles restless legs syndrom, eller RLS. Beina kan ha en kløende, irritert følelse, noe som resulterer i en ukontrollerbar trang til å flytte dem til å få en liten lettelse. Følelsen skj

 • Hvordan behandle irritabel tarm syndrom med din diett Hvordan behandle irritabel tarm syndrom med din diett
  - 阅 0

  En diett kan anvendes for å behandle irritabel tarm-syndrom ved å se hva slags fiber man spiser, som løselige fibre kan hjelpe tilstanden. Oppdag hvilke typer fiber kan være irriterende for fordøyelsessystemet med hjelp fra en lisensiert kostholdseks