Amopage

Hvordan be om vareprøver på e-post

- Views 0
Advertisement

Utallige produkter er gitt bort hver eneste dag av både store og små selskaper. Selskaper gi eksempler på og prøveprodukter til potensielle kunder på en rekke måter, for eksempel gjennom kuponger, gratis giveaways og konkurranse gevinster. Dette er en markedsføring innsats av hvilke selskaper som er i stand til å få eksponering og forbrukernes interesse for nye og eksisterende produkter. Produktprøver er ofte ønsket velkommen av forbrukere som er skeptisk til å bruke hardt opptjente penger på utenlandske varer. Mange selskaper gir også vareprøver til forbrukere som spørre om sine produkter og be om gratis prøveversjoner, kuponger eller spesielle rabatter.

Du trenger

Datamaskin med internettilgang

Bruksanvisning

Besøk selskapets nettside. Bruk en søkemotor som Google, Bing eller Yahoo for å søke på nettet etter selskapets hjemmeside. Legge inn stikkord, for eksempel navnet på produktet eller selskapet kalt på etiketten, vil ofte føre til selskapets hjemmeside.

Klikk på kontaktinformasjonen link. De fleste selskaper vil ha en "Kontakt oss" linken direkte på deres hjemmeside eller på en av undersidene. Denne koblingen vil trolig føre til at selskapet telefonnummer, postadresse og e-postadresse.

E-selskapet ved hjelp av e-postadressen du oppgav. Kort fortalt sier at du er veldig interessert i et bestemt produkt, og ville elske muligheten til å prøve det en gang i nær fremtid. I en eller to linjer, forklare hvorfor du er interessert i produktet, og hva du forventer å få ved bruken.

Be om en prøve. Avslutt e-post ved å spesifikt ber om en prøve av produktet. Be om en gratis prøveversjon av produktet og rabattkuponger til bruk for fremtidige kjøp. Ta med ditt navn, postadresse og telefonnummer i e-posten.

Hint

Hvis en e-postadresse er ikke tilgjengelig for et bestemt selskap, ringe dem i stedet. Ved å bruke samme metode for henvendelsen, be om vareprøver over telefon.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-be-om-vareprover-pa-e-post/ "

相关文章!
 • Hvordan få gratis vareprøver å donere til veldedighet
  - 阅 0

  Donere gratis vareprøver for å hjelpe en veldedig organisasjon eller andre i nød ved å lære hvordan å få dem, hva slags prøver du kan motta og hvordan du finner dem. Bruksanvisning Registrer deg og meld deg på alle de gratis vareprøver og giveaway el

 • Hvordan få gratis vareprøver Hvordan få gratis vareprøver
  - 阅 0

  Gratis vareprøver er en flott måte å prøve nye produkter. I tillegg gratis vareprøver gjør for enkel reise-størrelse alternativer på dine favorittprodukter. Ofte, når selskaper post gratis vareprøver, de inkluderer kuponger for prisen av en full-size

 • Hvordan få gratis vareprøver fra Companies Hvordan få gratis vareprøver fra Companies
  - 阅 0

  Alle liker gratis vareprøver. Du kan få gratis vareprøver fra bedrifter som ønsker å prøve sine produkter. Selskaper kommer ut med nye produktideer hele tiden, og en av de mest effektive reklamekampanjer de har tilbyr gratis vareprøver til publikum.