Amopage

Hvordan be om penger som bryllup shower gaver

- Views 0
Advertisement

Hvordan be om penger som bryllup shower gaver


Ifølge etikette regler, direkte ber om noen form for gave til en dusj er upassende. Registre gjør ting lettere for par fordi deres kjære kan casually nevne hvor paret er registrert. Men mange par foretrekker penger til andre typer gaver. Heldigvis, dele denne innstillingen med gjester er en av de enkleste delene av bryllup eller dusj planlegging.

Du trenger

dusj host

Invitasjoner med et telefonnummer for å RSVP

Ber om Cash for shower gaver

 • 1

Snakk med dusj verten om kontanter preferanser. Siden du eller din fremtidige mann er sannsynligvis nær dusjen verten, la dem vite at du foretrekker kontanter i stedet for gaver. Når gjestene spør for gave å gi forslag, vil de sannsynligvis slå til verten for råd, så sørg for at de vet hva du vil.

2

Register for pengene. Hvis du har et bestemt mål for penger, kan du være i stand til å sette opp et register som spesifiserer du ønsker kontanter. For eksempel, hvis du ønsker pengene for en bryllupsreise, vil noen reisebyråer hjelpe deg å sette opp kontoer for å heve penger for turen du ønsker. Bankene vil ofte gjøre det samme for å hjelpe deg heve penger for en ned betaling på et hjem. Hvis du bare trenger penger til å innrede hjemmet ditt, kan du alltids melde seg gavekort på din favoritt butikker i stedet for å velge tradisjonelle gaver.

3

Legg et telefonnummer for gjestene å svare på invitasjonen til dusjen invitasjonen. Når en gjest kaller å si at de er til stede i dusjen, er de sannsynligvis til å spørre om hvor bruden og brudgommen er registrert. Personen tar samtalene, vanligvis verts eller en av de andre brudepikene, kan dele din preferanse for penger på den tiden. Så lenge du ikke gjør å spørre, har du ikke brutt noen etikette regler.

Hint

Tilbyr gjester muligheten til kontanter eller en tradisjonell gave registret. Gjestene ønsker ikke å føle seg som om de blir sterke bevæpnet for pengene, men hvis de kan velge å gi penger av egen fri vilje de føler seg bedre om alternativet.

Ta tilbake gaver til butikken. Hvis du ender opp med å motta gaver du ikke trenger eller ønsker, returnere dem til butikken for en kontant tilbakebetaling. Du vil ha de pengene du vil uten å være for opplagt om forespørselen for pengene.

Hvis du prøver å være for kraftig med forespørsler om penger som en gave, kan du ende opp med færre gjester til stede dusjen og muligens bryllupet ditt, også. Husk gjester er ikke forpliktet til å delta på arrangementet, eller for å gi deg en gave hvis de gjør.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-be-om-penger-som-bryllup-shower-gaver/ "

相关文章!
 • Bryllup & Anniversary Gaver Bryllup & Anniversary Gaver
  - 阅 0

  Velge bryllup og jubileum gaver kan være vanskelig for alle involverte parter. Finn ut hvordan du kan kjøpe bryllup gaver og oppdage noen tips for valg av tradisjonelle jubileum gaver i denne gratis videoserien fra en antikk takstmann. oppsummering S

 • Hvordan å skaffe penger til Teen Trips Hvordan å skaffe penger til Teen Trips
  - 阅 0

  Så din ungdoms har blitt valgt ut til å gå på tur med en gruppe. Gratulerer! Han kan være en del av et band, en atletisk team, en kirke gruppe eller en student ambassadør program. Uansett, er denne turen kommer til å koste litt penger, og foreldre ti

 • Hvordan å skaffe penger til din kirke Hvordan å skaffe penger til din kirke
  - 阅 1

  Det er tider når viske ut grensene mellom penger og kirke er nødvendig for å skaffe midler til kirkelige aktiviteter, hendelser eller nye prosjekter. Skaffe penger til din kirke kan virke nesten umulig hvis fundraisers er uorganisert, dårlig utført e