Amopage

Hvordan bake en diabetiker tysk sjokoladekake

- Views 2
Advertisement

Hvordan bake en diabetiker tysk sjokoladekake


Selv om noen har diabetes, noen grunner foreligger ikke å hengi seg til en tysk sjokoladekake og til. Dette anbudet kaken bruker kvadrater av bakervarer sjokolade eller usøtet kakao, kake mel, smør, egg og sukker til å gjøre. Glasuren bruker fordampet melk, pekannøtter, kokos, eggeplommer, sukker og vanilje. Bakers kan bruke erstatninger for sukker og fett i kaken, slippe den kalori belastning betraktelig, noe som gjør det til en bedre dessert for diabetikere enn den opprinnelige oppskriften. Selv om du tinker med ingrediensene, kan du følge instruksjonene for å gjøre kaken basert på konvensjonelle oppskrifter på tysk sjokoladekake.

Du trenger

sukker erstatning

Lav fett fordampet melk

usøtet kokos

Mikser

boller

Stekespade

baking panner

Stekepanne

Bruksanvisning

Bytt ut sukker i kaken med sukker erstatter. Valgene inkluderer søtstoffer laget av sukrose, stevia, sakkarin, aspartam, acesulfam kalium og Neotame. Søtstoffer er vanligvis plassert i bakegangen nær selve sukker. Velg søtningsmidler spesielt formulert for baking i stedet for pakker; produsenter bruker fylle baking sukker erstatter å legge bulk til oppskrifter.

Substitute sukkerfri eplemos for noen av smør for kaken. Eplemos skaper et fuktig tekstur i bakevarer. Selv om smør er ikke et karbohydrat, det har nok av kalorier fra fett. Mengden av smør i tyske sjokoladekake oppskrifter variere. Bakers har funnet ut at de kan redusere fett med 75 prosent ved bruk av eplemos.

Følg oppskriften retninger for størrelse, form og belegg for pannene å bruke til å bake kaken. Skru ovnen på den temperaturen som er angitt i oppskriften.

Gang baking av kaken forsiktig. Noen ganger sukker erstatter ikke brun som de bake så mye som selve sukker. Når kaken er ferdig, løsne sidene med en kniv og slå de runde kake lagene ut på en avkjøling rack. La en kvadratisk eller rektangulær kake kul i pannen.

Lag glasuren i en tung panne i henhold til instruksjonene oppskriften gir. Frost kaken etter at både kake og frosting kjølig. Bruk redusert fett fordampet melk og sukker erstatning. Usøtet kokos kutter også karbohydrat belastning. Pekannøtter har lav glykemisk indeks, et mål på hvor raskt sukker kommer inn i blodstrømmen. Matvarer med høy glykemisk indeks verdi spike blodsukkeret og når nivåene faller, folk føler at de er sulten igjen.

Kjøle eventuelle uspist deler av kaken når du dekke det. Mens ekte sukker fungerer som et konserveringsmiddel, sukkererstatninger som ikke gjør det. Selv om eggeplommer og hvite er bakt i kaken og tilberedt på frosting, kan de ødelegge ved romtemperatur.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bake-en-diabetiker-tysk-sjokoladekake/ "

相关文章!
 • Tysk sjokoladekake oppskrift Tysk sjokoladekake oppskrift
  - 阅 2

  Lær hvordan du gjør en tysk sjokoladekake i denne gratis dessert oppskrifter matlaging klasse på video. Baking tips inkludert. oppsummering Series Hvis Benjamin Franklin kan bli forledet til å endre sine egne ord fra hinsides, kan han si at dessert e

 • Hvordan fikse Rennende tysk sjokoladekake Frosting Hvordan fikse Rennende tysk sjokoladekake Frosting
  - 阅 32

  Tradisjonell tysk sjokoladekake er avhengig av en rik fylling og frosting laget av eggeplommer, sukker, inndampet melk og smør for å binde og dekorere sine sjokoladelagene. Dette frosting, som er besatt med kokos og pekannøtter, må være tykk nok til

 • Hvordan lage en tysk sjokoladekake fra bunnen
  - 阅 7

  Tysk sjokoladekake er en rik, dekadent dessert som vil gjøre din munn vann bare for å se på det. Merkelig nok, er det ikke fra Tyskland, men er i stedet en oppskrift som bruker tysk søt sjokolade. Top og fyll kaken med en kokosnøtt-pecan frosting, og