Amopage

Hvordan bake cupcakes for en stor begivenhet

- Views 0
Advertisement

Hvordan bake cupcakes for en stor begivenhet


Lag en imponerende gruppe med hjemmelagde cupcakes uten alt stresset ved å spre arbeidet ut over flere dager. Selv om oppgaven kan virke skremmende, administrere din tid klokt sikrer at arrangementet vil gå av uten problemer. Når du planlegger for en stor begivenhet, er det best å jobbe med oppskrifter du har brukt før, slik at det ikke er noen uventede overraskelser i siste øyeblikk. Med videre planlegging og riktig teknikk, kan du wow dine gjester med et bredt utvalg av godbiter, alt mens du gjør hardt arbeid ser ut som en cakewalk.

Bruksanvisning

 • 1

Bake cupcakes i henhold til oppskriften opp til 3 dager i forveien. Tillat cupcakes avkjøles til romtemperatur før du legger dem i lufttette beholdere eller på ark panner tett innpakket med plastfolie.

2

Forbered frosting dagen før arrangementet hvis du gjør det fra bunnen av. Oppbevar frosting, dekket, i kjøleskapet.

3

Fjern frosting fra kjøleskapet og la den komme til romtemperatur kort tid før du har tenkt å tjene cupcakes. Monter cupcakes så nær til hendelsen som mulig slik at de ser ut og smake deres beste.

Hint

Vurdere å investere i spesialiserte cupcake bakeri bokser. De gjør en attraktiv presentasjon og forhindre at cupcakes sklir rundt under transport.

Bake cupcakes opp til tre måneder i forveien, og lagre dem i lufttette beholdere i fryseren. Tine cupcakes over natten i kjøleskapet dagen før arrangementet. Kaker tint ved værelsestemperatur kan bli grøtaktig.

Bruk icings, fyll og pynt som står seg godt over lang tid. Smørkrem og hard candies er mer motstandsdyktige enn fersk oppskåret frukt og pisket krem, som skal gråte og wilt over tid.

For icings som krever kjøling for langtidslagring, som kremost glasur, frost cupcakes så nært som mulig til arrangementet slik at du ikke trenger å lagre cupcakes i kjøleskapet, noe som kan føre til at cupcakes blir tørr.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-bake-cupcakes-for-en-stor-begivenhet/ "

相关文章!
 • Hvordan bake cupcakes for Dogs Hvordan bake cupcakes for Dogs
  - 阅 0

  Menneskets beste venn har en og annen godbit, også. Selv om de fleste hunder vil gjerne spise folk mat, enkelte matvarer er for rik eller usunn og kan føre til en urolig mage, noe som resulterer i løs avføring eller oppkast. I stedet for å gi vanlige

 • Hvordan få en Press Pass til en stor begivenhet Hvordan få en Press Pass til en stor begivenhet
  - 阅 1

  Bare fordi du jobber på en avis, magasin eller tidsskrift betyr ikke at hver ansatt er automatisk kvalifisert for en presse pasningen inn alle store arrangement, og noen ganger mengden av pressen passerer nødvendig kan hindre planene for medieansatte

 • Hvordan planlegge en stor begivenhet Hvordan planlegge en stor begivenhet
  - 阅 0

  Når du har besluttet å arrangere en stor begivenhet, det er mye å vurdere. Planlegger en stor begivenhet krever tid og penger pluss forsiktig organisatoriske ferdigheter og markedsføringsstrategier. Eksempler på store arrangementer er vert for en høy