Amopage

Hvordan avinstallere Shockwave Flash

- Views 1
Advertisement

Shockwave Flash Player er en Adobe-drevet nettleser komponent mediespiller for flash animasjon, video prosessering, og display. Shockwave Flash Player er pålitelig for både personlig og profesjonell bruk, men kan du likevel ønsker å utforske andre alternativer. For å gjøre plass til andre flash player alternativer, må Shockwave Flash fjernes ordentlig. Du kan avinstallere Shockwave Flash Player med bare et par museklikk.

Forbered Avinstallering

Før du fjerner Shockwave Flash Player, ta et minutt for å sikre datamaskinens sikkerhet. Sørg for at alle programmer, programmer og dokumenter blir stengt for å unngå fryser og responsfeil. Nettleseren skal være det eneste vinduet åpent.

Last ned Uninstaller

Avinstallasjonsprogrammet er en fjerning komponent i form av en kjørbar fil. Bare få tilgang til Adobe Flash Player for teknisk support og laste ned kjørbare filen for Adobe Shockwave Flash Player avinstalleringsprogram (se Ressurser). Velg "Lagre" alternativet når filnedlasting boksen dukker opp på skjermen. Et sted boks fil vil vises slik at du kan angi hvor du vil den kjørbare filen skal lagres på datamaskinen. Klikk på "Desktop" handling i filplasseringen boksen. (Lagre til skrivebordet er den enkleste måten å finne filen når den er lastet ned til datamaskinen.)

Kjør Uninstaller

Når avinstallerer er lagret på datamaskinens skrivebord, lukke nettleseren for å sikre at ingen programmer som kjører og ingen vinduer er åpne. Dobbeltklikk på avinstalleringsprogrammet kjørbare fil lenke på skrivebordet for å kjøre programmet for Adobe Shockwave Flash Player. Shockwave Flash Player vil bli fjernet automatisk.

Reboot

Selv om Shockwave Flash Player fjerning kan være komplett, det er fortsatt en ting du trenger å gjøre for datamaskinen å oppdatere i henhold til endringene. Slå av og start datamaskinen du skal konfigurere endringer i systemet i løpet av flash player fjerning. Når datamaskinen startes på nytt, bør alle endringer være aktiv på din datamaskin.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-avinstallere-shockwave-flash/ "

相关文章!
 • Hvordan fikse Shockwave Flash Hvordan fikse Shockwave Flash
  - 阅 0

  Når du har problemer med Flash og Shockwave-spillerne, kan du bruke verktøyene på systemet ditt og programvare fra Adobe for å løse nesten alle problem. Flash og Shockwave-spillerne er web spillere som forbedrer Internett-surfing, video og lydkvalite

 • Hvordan redigere Shockwave Flash-filer Online Hvordan redigere Shockwave Flash-filer Online
  - 阅 0

  Shockwave Flash-filer brukes på nettet for nettstedet design, spill animasjoner og andre media presentasjoner. Siden Shockwave er en kompilert format, kan du ikke redigere det på nettet direkte. I stedet kan du gjøre endringer i kildekoden og derette

 • Hvordan lage Shockwave Flash-objekter Hvordan lage Shockwave Flash-objekter
  - 阅 0

  Shockwave Flash objekter er SWF-filer. SWF-filer er alle over Internett som rask lasting animasjoner sett på en rekke nettsteder. Hvis du er kjent med Adobe Flash, og skaper en SWF-fil fra animasjon er en enkel eksport av filformat. Ellers mange grat