Amopage

Hvordan Audition for "Cabaret"

- Views 0
Advertisement

Hvordan Audition for "Cabaret"


Broadway-musikalen "Cabaret" er fortsatt en av de mest berømte show gjennom tidene, og produksjoner stadig dukker opp over hele landet, alle av dem krever dyktige utøvere. Å prøvespille for en av disse produksjonene, må du gjøre din forskning og forberede passende materiale. Kombinere denne forskningen og ditt talent kan lande deg en spennende rolle.

Bruksanvisning

Gjør din forskning. Lei filmen og se Liza Minnelli og Michael York utføre. Dette vil gi deg en følelse av hva showet ser ut på scenen. Vær oppmerksom på de valgene skuespillerne gjør, og avgjøre om du er enig eller uenig med dem. Vær også oppmerksom på at rollen som Sally Bowles er amerikansk i filmversjonen, mens i sceneproduksjon hun er britisk. Du kan også leie CDer fra tidligere forestillinger. Lytt til sangene og bestemme hvilken som passer stemmen din beste. Sørg for at du vet tomten bakover og fremover.

Velg en sang å synge på din audition. Hvis du er på audition for Sally Bowles, lytte til sangene hennes og bestemme hvilke passer din vokalist best. Det er lurt å holde seg borte fra sangen "Kanskje This Time"; det ser ut til nær slutten av showet, og krever mye av følelser. Velg en sang du enkelt kan utføre ved slipp av en lue. Innstudering av deg selv eller, ideelt sett, med et musikalsk akkompagnatør. Arbeid gjennom de vanskelige delene av sangen så du føler deg trygg på dagen av audition.

Perfeksjonere britisk dialekt (Sally dialekt) for audition. Gå til internasjonale dialekter av engelsk Arkiv hjemmeside (se "Referanser") for å høre ulike britiske dialekter. Hvis du er på audition for rollen som emcee, må du perfeksjonere din tysk dialekt. Alle dialekter er tilgjengelig på denne nettsiden. Lytt til noen, så ta deg selv si linjene dine. Spille det for deg selv å følge utviklingen din.

Ta dansetimer. "Cabaret" krever utøvere å være gode sangere, skuespillere og dansere. Forskning dansetimer i ditt område ved hjelp av "dansekurs" site (se Referanser). Se etter burleske-tema klasser; disse vil forberede deg for din audition. Delta på noen klasser, og informere din instruktør om at du ønsker å prøvespille for "Cabaret". Instruktøren kan hjelpe deg med å avgrense dansetrinn.

Øve på audition foran en venn. Be for henne ærlige tilbakemeldinger. Jo mer komfortabel du er med forberedelse, vil jo jevnere audition gå. Spør din venn hvis det er noe du bør endre om audition. Fortsett å finjustere ytelsen til din audition dagen kommer.

Få en god natts søvn før audition. Unngå å drikke alkohol, kaffe og melk, som er skadelig for stemmen din. I stedet, drikke mye vann og hvile. Stol på at du har forberedt på riktig måte, og ha det gøy i audition. Avstøpning styremedlemmer elsker å se skuespillere som har det gøy resultater.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-audition-for-cabaret/ "

相关文章!
 • Hvordan Audition for TV-programmer
  - 阅 0

  Tusenvis strømmer til Los Angeles og andre filming huber i håp om å få en rolle på et TV-show. En av de vanskeligste aspektene ved dette for talentfulle skuespillere er å vite om auditions og bli kalt inn. De fleste anerkjente avstøpning styremedlemm

 • Hvordan Audition for Ford Supermodell of the World Competition Hvordan Audition for Ford Supermodell of the World Competition
  - 阅 0

  Audition for Ford Supermodell of the World Competition er en monumental anledning for noen håpefulle modeller. Auditions for denne konkurransen er vanligvis åpne utlysninger så det er viktig å gjøre deg skiller seg ut mot de mange andre jenter. Vinne

 • Hvordan Audition for Deal or No Deal Hvordan Audition for Deal or No Deal
  - 阅 0

  Har du noen gang lurt på hvordan det ville være som å være på en game show? Vel her er din sjanse. De holder auditions for Deal or No Deal. Følg disse instruksjonene og du kan bli en vinner. Om ikke annet er det en ny opplevelse. Ha det gøy, og gå fo