Amopage

Hvordan arbeide med Leger Uten Grenser

- Views 0
Advertisement

Hvordan arbeide med Leger Uten Grenser


Født ut av et oppdrag for å hjelpe de desperate for medisinsk hjelp under en nigeriansk borgerkrig, har Leger Uten Grenser hjulpet mer enn 100 millioner pasienter siden 1980. De medisinske fagfolk i denne franske humanitære organisasjonen gir bistand til verdens mest desperate befolkninger. Organisasjonen er opptatt av å rekruttere hjelpere, men det vil ikke tillate deg å registrere deg hvis du mangler riktig trening eller mental makeup.

Mer enn leger

Du trenger ikke å være en lege for å bli med Leger Uten Grenser. Konsernet søker sykepleiere, sykepleier utøvere, jordmødre, smittsomme sykdommer spesialister, logistikere, psykisk helse spesialister, finans eksperter, farmasøyter, menneskelige ressurs spesialister og lab forskere. For å kvalifisere, du trenger minst to års yrkeserfaring; en to-års opphold tilfredsstiller dette kravet for leger. Du må registrere deg for ni måneder til ett år, med mindre du er en kirurg, anestesilege, anestesisykepleier, fødselslege eller gynekologer. Hvis du er en av dem, kan du jobbe for en periode så kort som seks uker til tre måneder.

Dine Første trinn

Når du sender inn din søknad og avslutte intervjuet, går navnet ditt inn i en pool av kvalifiserte deltakere. Det kan ta måneder før du blir valgt for et prosjekt eller nødvendig opplæring. Alle Leger Uten Grenser ansatte trenger grunnleggende datakunnskaper, spesielt med Microsoft Office-programvare, for å skrive rapporter og føre protokoll. Du må ta din egen sikkerhet og sikkerheten til de ansatte på alvor. Du vil bli bedt om å følge sikkerhetsprotokoller. Du kan avslå konkrete oppdrag hvis du føler at de er usikre, og selv velger å reise hjem hvis du finner ut at risikoen er for stor.

Kultur sjokk

Opplevelse å besøke den tredje verden vil gagne deg, som vil jobbe i distriktene eller vanskeligstilte grupper i USA. Hvis du ikke kan håndtere jobber med et kulturelt og etnisk mangfoldig gruppe mennesker, er ikke dette jobben for deg. Du kan finne deg selv å leve i en jordhytte i månedsvis. Du må kanskje forholde seg til mange insekter, en bøtte dusj, en lang-slipp toalett og ekstremvær. Du må være nøytral med hensyn til politikk eller religion. Et annet språk er nyttig, spesielt fransk. Kunnskap om spansk, portugisisk, russisk eller arabisk kan også hjelpe.

Heavy mettle

Lederegenskaper og erfaring er avgjørende. Dine arbeidsoppgaver kan omfatte veiledning og opplæring av andre. Du må også være i stand til å stå opp mot stress. Du vil stole på lagkameratene dine og dine lagkamerater vil stole på deg til å håndtere vanskelige levekår med minimal kontakt med familie og mangel på støtte fra sine kjære. Du må kanskje gå måneder av gangen uten kontakt fra USA. Hvis du mangler tålmodighet, barmhjertighet og gode problemløsning ferdigheter, tenker hardt før søknad om programmet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-arbeide-med-leger-uten-grenser/ "

相关文章!
 • Hvordan åpne en Leger Uten Grenser-fil
  - 阅 0

  Mail sammendrag filer inneholder e header data som dato, tid og avsender. Leger Uten Grenser filer er først og fremst brukes av e-postklienten Thunderbird, som bruker disse filene, sammen med data som finnes i DAT og MTB-filer, for å lagre e-postkont

 • Hvor å Endre Leger Uten Grenser til lineære fot Hvor å Endre Leger Uten Grenser til lineære fot
  - 阅 0

  Leger Uten Grenser står for "tusen kvadrat." Denne måleenheten brukes ofte når du kjøper store mengder av panel, papir, plast og andre bearbeidede eller produsert materiale, og kan være forvirrende for kjøpere eller andre personer som ikke er kj

 • Hvordan arbeide med CSS i Nvu Hvordan arbeide med CSS i Nvu
  - 阅 0

  Hvordan arbeide med CSS i Nvu. Nvu er en åpen kildekode WYSIWYG HTML editor som brukes til å lage websider. Den er tilgjengelig gratis fra nvudev.com og fungerer på Windows, Mac og Linux. Denne artikkelen vil vise deg hvordan du skal skrive CSS-regle