Amopage

Hvordan åpne Teksting i PowerDVD

- Views 0
Advertisement

Hvordan åpne Teksting i PowerDVD


Cyberlink PowerDVD er et program tilgjengelig på mange datamaskiner som gjør at maskiner med DVD-stasjoner til å spille DVD-filmer på sine skjermer, enten det er en stasjonær skjerm eller en bærbar datamaskin. Hvis du tar den bærbare datamaskinen på farten, kan du ønsker å bruke undertekster. Heldigvis, kan du slå av undertekster på i PowerDVD i noen få sekunder.

Bruksanvisning

Sett inn DVD og kjøre PowerDVD-programmet ved å klikke på "Start" -menyen, deretter "Alle programmer" og deretter "Cyberlink" og til slutt "PowerDVD."

Begynn å spille av filmen i PowerDVD og trykk deretter på "B" -knappen på tastaturet. Dette vil bringe opp DVD avspillingsmenyen.

Klikk "On" under "Primary Subtitles" alternativet. Dette vil sette på standardtekster for din region (engelsk, fransk, etc). Fra denne menyen kan du også sette på "sekundær Teksting", som er titler som kan være av et annet språk som viser under primærtekster.

Hint

Du kan laste ned undertekster for noen filmer fra Internett på ulike nettsteder, men du må ha den filmen du søker undertekster til ned til datamaskinen, som PowerDVD kan også spille WMV, MP4-filer og diverse andre videofiler. For å gjøre teksting tilgjengelig gjennom media avspillingsmenyen, bare klippe og lime inn tekstfilen (vanligvis ender i en .SRT) i samme mappe som videofilen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-apne-teksting-i-powerdvd/ "

相关文章!
 • Hvordan konvertere tekst til Barcode
  - 阅 0

  Konvertering tekst i strekkoden er en enkel måte å merke ting (som oppbevaringsbokser) og holde styr på inventar. Og det tar veldig lite tid og krefter. Den uniform organisering av strekkodemerkede inventar vil gjøre lagring og selge ting veldig enke

 • Hvordan Åpne Logitech G9
  - 阅 0

  Logitech G9 Laser Mouse er en høy ytelse spillmus bygget for tilpassing. Logitech.com sier at du kan tilpasse grep, vekt og lysdiodene. Til tross for sin avansert tilpasning potensial, ikke Logitech ikke har en åpenbar måte å bli åpnet, bør det kreve

 • Hvordan åpne en Betales på døden konto Hvordan åpne en Betales på døden konto
  - 阅 0

  En skatt på død (POD) konto, også kjent som en Totten eller uformell tillit konto, er en enkel og gratis måte å spre eiendeler ved døden. Fordelene er umiddelbar distribusjon, fritak fra eiendom skatter og ingen skifterett forsinkelser eller kostnade