Amopage

Hvordan åpne MHT dokumenter på en Mac

- Views 5
Advertisement

Hvordan åpne MHT dokumenter på en Mac


En MHT-fil er en type Hypertext Markup Language dokument som inneholder tekst, grafikk, videoer og andre elementer i en enkelt fil. MHT-filer lagres ikke i flere mapper som tradisjonelle HTML-filer. MHT står for MIME Hypertext og er ofte brukt til å arkivere nettsider på en Internett-server. Filene kan vises på Mac og Windows-systemer innen følgende nettlesere: Microsoft Internet Explorer, Opera og Google Chrome. Du kan åpne, skrive ut og sende MHT-filer til andre Mac-systemer samt Windows-systemer.

Du trenger

Microsoft Word for Mac

Opera

Google Chrome

Microsoft Word for Mac

Klikk på "Microsoft Word" -ikonet på Mac er "Desktop" for å åpne tekstbehandling pakken.

Klikk på "File" og deretter "Open". Klikk pil ned ved siden av "Filtype:" klikk "Alle filer (.)."

Naviger til katalogen som inneholder MHT-filen du ønsker å åpne. Klikk på MHT filnavn for å velge filen. Klikk "Open" for å åpne filen i tekstbehandlingsprogram.

Klikk på "File", "Print" og deretter "Skriv ut" -ikonet for å skrive ut MHT fil, hvis ønskelig.

Opera

Klikk på "O" -ikonet på Mac er "Desktop" for å åpne Opera nettleseren.

Klikk på "Opera" knappen øverst i venstre hjørne av skjermen. Klikk på "Verktøylinjer" og deretter "Main Bar" for å få tilgang til leser primære verktøylinjen hvis verktøylinjen er lukket.

Klikk "Open". Klikk pil ned ved siden av "HTML-filer", deretter "Alle filer (.)." Naviger til katalogen som inneholder MHT-filen du ønsker å åpne.

Klikk på MHT filnavn for å velge filen og deretter klikke "Open" knappen. Den MHT fil vil åpne i nettleseren.

Klikk på "Skriv ut" -knappen på nettleserens hovedverktøylinjen deretter "Skriv ut" for å skrive ut MHT fil, hvis ønskelig.

Google Chrome

Klikk på "Google Chrome" -ikonet på Mac er "Desktop" for å åpne Google Chrome nettleser. Nettleseren vil åpne - la den være åpen, men flytter et vindu slik at du fortsatt har tilgang til Mac-skrivebordet.

Klikk Mac-ens harddisksymbolet på skrivebordet og naviger til katalogen som inneholder MHT-filen du vil åpne.

Klikk og dra MHT filnavn til hvor som helst i nettleseren Google Chrome-vinduet. Den MHT dokument vil åpne i nettleseren.

Klikk på skiftenøkkel-ikonet i øvre høyre hjørne og klikk på "Skriv ut" for å få tilgang til nettleserens utskrifts verktøyet. Klikk på "Skriv ut" for å skrive ut MHT fil, hvis ønskelig.

Hint

Opera og Google Chrome er gratis og tilgjengelig ved å navigere på Mac-nettleseren til Opera (opera.com) eller Google Chrome (goggle.com/mac~~number=plural) koblinger og klikke på "Last ned" eller "Få Google Chrome" knappene. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen. Du kan ha flere nettlesere på Mac.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-apne-mht-dokumenter-pa-en-mac/ "

相关文章!
 • Hvordan kan jeg åpne Word-dokumenter på min Mac? Hvordan kan jeg åpne Word-dokumenter på min Mac?
  - 阅 0

  Det er to svært vanlige filtyper assosiert med Microsoft Word: doc og docx. Begge disse filtypene kan inneholde formatert tekst samt grafikk, diagrammer, tabeller og andre elementer. På grunn av populariteten til Microsoft Word-dokumenter formater, M

 • Hvordan konvertere MHT dokumenter til Word-format Hvordan konvertere MHT dokumenter til Word-format
  - 阅 0

  MHT-filer (også kjent som MHTML, eller Multipurpose Internet Mail Extension HTML-filer) er arkiv nettsted filer som inneholder innebygde bilder, lenker og andre elementer som finnes på den originale nettsiden. I stedet for nettsiden filen knytte til

 • Hvordan åpne Word-dokumenter på sider med iPads Hvordan åpne Word-dokumenter på sider med iPads
  - 阅 0

  Du kan åpne Microsoft Word-dokumenter i Pages for iPad akkurat som du ville åpne andre sider-kompatibel fil. Den nøyaktige metoden avhenger av hvordan du overføre filen på din iPad, men hver metode er ganske enkel og krever bare noen få trykk. Sidene