Amopage

Hvordan åpne en indisk matbutikk

- Views 0
Advertisement

Hvordan åpne en indisk matbutikk


Indisk mat er kjent for sin blanding av krydder og krydder, men ingrediensene som trengs for å lage en typisk indisk måltid kan noen ganger være vanskelig å finne i tradisjonelle dagligvarebutikker. Drifts en indisk matbutikk kan være lønnsomt hvis du undersøker demografi, følger en forretningsplan, og har muligheten til å importere mange ingredienser.

Bruksanvisning

Forskning din bedrift. Start med å gjøre deg kjent med matvarer du ville selge. Bestem om butikken vil spesialisere seg i dagligvarer fra en bestemt region av India eller selv ta produkter fra Pakistan, Sri Lanka, og andre nærliggende områder. (Se 1 referanser) Dette er spesielt viktig hvis butikken vil åpne i et område med et betydelig sørasiatiske demografisk, så gjør folketellingen undersøkelser for å finne ut hvor denne befolkningen bor og butikker. Bruk United States Census Bureau nettsted for å sjekke statistikk i et valgt område. (Se Referanser 3)

Skriv en detaljert forretningsplan som vil omfatte en handel navn, estimert oppstart kostnader, firma utsikter, og relevant markedsundersøkelser. Oppsøk profesjonelle tjenester hvis du vurderer å sende inn din forretningsplan for finansiering.

Ta kontakt med en eiendomsmegler for å sikre en plassering for dagligvarer. Søk etter butikker i høyt trafikkerte områder på en travel gate. Før du velger et sted, forske på om dette området er mettet med en betydelig indiske befolkningen. Tenk hvor mye butikklokaler og parkering plassen som trengs, og zoning problemer som må tas opp.

Sett inn en bedrift navn som en juridisk enhet. Skaffe føderale og statlige skatteidentifikasjonsnumre fra skattemyndighetene og egnede statlige etater. Søk om en bedrift lisens som kreves av lokale myndigheter. Under loven, kan en matbutikk være nødvendig å søke om mat tillatelse med staten eller lokale Department of Health. Kontakt reguleringsplan avdeling med spørsmål om plassering etterlevelse.

Bestem om du vil importere eller kjøpe dine produkter innenlands. Tenk hvor mye tid å importere vilje tar, og spør distributører eller leverandører om produktkvalitet, kundeservice, leveringstid og pris. Hvis du skal selge bedervelig mat, vil nedkjøling utstyr være nødvendig. Vurdere leasing fremfor å kjøpe dyrt utstyr. Bestill nok produkter og utstyr i ca tre måneder. I løpet av den tiden, holde nøye inventar for å se hvilke produkter som holder og som å slippe.

Market din bedrift ved hjelp av lokale magasiner, aviser og publikasjoner (både print og online) for å varsle forbrukere av den nye virksomheten. Sett inn en bedrift med elektroniske kataloger av indiske dagligvarer. Design en virksomhet tegn som vil være lyse og fengende. Lage et nettsted som omfatter alle produkter og tjenester og verktøy for elektronisk bestilling, hvis du ønsker å gå denne ruten.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-apne-en-indisk-matbutikk/ "

相关文章!
 • Hvordan åpne en italiensk matbutikk
  - 阅 0

  Forfølge drømmen om å åpne en italiensk matbutikk krever arbeid, tålmodighet og utholdenhet. Start med å forske på steder og utarbeide en forretningsmodell. Oppsøk investorer, forsknings banklån og utvikle en nisje for markedsføring for å gjøre drømm

 • Hvordan Åpne Logitech G9
  - 阅 0

  Logitech G9 Laser Mouse er en høy ytelse spillmus bygget for tilpassing. Logitech.com sier at du kan tilpasse grep, vekt og lysdiodene. Til tross for sin avansert tilpasning potensial, ikke Logitech ikke har en åpenbar måte å bli åpnet, bør det kreve

 • Hvordan åpne en Betales på døden konto Hvordan åpne en Betales på døden konto
  - 阅 0

  En skatt på død (POD) konto, også kjent som en Totten eller uformell tillit konto, er en enkel og gratis måte å spre eiendeler ved døden. Fordelene er umiddelbar distribusjon, fritak fra eiendom skatter og ingen skifterett forsinkelser eller kostnade