Amopage

Hvordan anonymt narkohandel

- Views 0
Advertisement

Narkotikahandel er en forbrytelse som påvirker alle store amerikanske byen og småby på noen nivå. For å rapportere narkotikahandel i ditt område, kan du følge disse trinnene.

Du trenger

Datamaskin med Internett-tilgang

Telefon

Kontakt Law Enforcement agenter

 • 1

Ring ditt lokale politi eller lensmann avdeling for å sende inn et anonymt tips. Be de ikke bruke navnet ditt før avsløre noe. Få en fast forpliktelse.

2

Send inn et tips på nettet til FBI (se Ressurser nedenfor). The Federal Bureau of Investigation har et enkelt skjema som kan fylles ut og sendes inn via sin hjemmeside.

3

Kontakt din lokale statsborger vaktbikkje gruppe som Neighborhood Watch eller Crime Stoppers (se Ressurser nedenfor). Hvis du er ubehagelig rapportering besittelse av narkotika selv, spør ledere av gruppen til å gjøre det for deg.

4

Rapportere narkotikahandel anonymt ved hjelp WeTip. Ring 1-800-78-CRIME eller lage rapporter ved hjelp av WeTip hjemmeside (se Ressurser nedenfor). Tips aksepteres 24 timer i døgnet, og anonymitet er garantert.

Ta ytterligere tiltak

1

Spør om belønninger. Ofte kan politiet har den mistenkte på en "Most Wanted" -liste, slik at du kan være kvalifisert for en belønning. Andre byråer tilbyr belønning ved arrest eller overbevisning.

2

Organisere en gruppe innbyggere for å hindre ytterligere narkotikahandel og andre forbrytelser. Prøv Neighborhood Watch eller Crime Stoppers.

3

Send inn noen tips eller informasjon til pålitelige rettshåndhevelse personell, interessegrupper eller venner og familie.

4

Sjekk om en arrestasjon har blitt gjort. Be om eventuelle case koder eller fødselsnummer når gi tips anonymt, slik at du kan spore rettshåndhevelse innsats.

Hint

Hvis du har mistanke om narkotikahandel rundt hjemmet, arbeidssted eller inni ditt barns skole, søke rettshåndhevelse hjelp umiddelbart.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-anonymt-narkohandel/ "

相关文章!
 • Hvordan anonymt narkotikasmugling
  - 阅 0

  Narkotikasmugling er ulovlig produksjon, pakking og distribusjon av psykoaktive stoffer. I USA kan du anonymt rapportere denne forbrytelsen gjennom flere kanaler. Følg disse instruksjonene. Du trenger Datamaskin med Internett-tilgang Telefon Rapporte

 • Hvordan anonymt Rapport til OSHA
  - 阅 0

  Occupational Safety and Health Administration er autorisert av Kongressen til å handle på vegne av amerikanske arbeidere for å sikre de ansatte arbeider under trygge forhold. Hvis du er en ansatt i et selskap som du mener har usikre arbeidsforhold, k

 • Hvordan anonymt betale for Dating Sites
  - 阅 0

  Internett dating har blitt en populær måte å koble til som folk bruker mer av sin fritid på nettet. Utbredelsen av Internett dating nettsteder er større enn noen gang før. For noen er det et stigma knyttet til å bruke en datingside for å møte mennesk