Amopage

Hvordan Adresse Forlovelsesfest Invitasjoner

- Views 0
Advertisement

Et engasjement er en veldig spennende tid for en kvinnes liv. Mange ønsker å kaste den perfekte fest for å feire anledningen. Det første trinnet i å kaste den perfekte festen er å sende ut invitasjoner.

Hvordan Adresse Forlovelsesfest Invitasjoner

Lag en gjesteliste og en hovedliste med adresser. På denne måten vil du ikke glemme noen viktig. Sørg for at alle navn (inkludert byen og gatenavnet) er stavet riktig. Aldri vær redd for å spørre.

Skriv ut Mr. og Mrs. for alle ektepar. Den bør leses som: Mr. og Mrs. John Smith. Men hvis mannen og kona bruker forskjellige etternavn, må du huske å merke dette på invitasjonen. Hvis det er familiemedlemmer, ikke skriv "og familie." Liste alles navn.

Stave ut fullt gatenavn, bynavn og stat på invitasjonen.

Send invitasjoner til alle i husstanden 18 og eldre. Hvis du vet at det er noen i familien som er 19, må du huske å sende henne en egen invitasjon.

Be for gjester navn. Hvis noen ikke er gift, men er å bringe en gjest, være sikker på å finne ut hvem som gjest er og adressen hans. Han bør få sin egen invitasjon.

Hint

Skriv ut adresseetiketter med dine gjester navn og adresser på dem samt etiketter med din returadresselappen på den. Dette ser mer profesjonell og stilig. Inkluder en RSVP-kort slik at gjestene kan returnere den. På konvolutten, må du huske et stempel og adressen din. På den måten er det ingen unnskyldning for ikke å RSVP.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-adresse-forlovelsesfest-invitasjoner/ "

相关文章!
 • Hvordan Adresse bryllup invitasjoner til en familie Hvordan Adresse bryllup invitasjoner til en familie
  - 阅 1

  Adressering bryllup invitasjoner er en formell affære i forhold til å sende tilfeldige korrespondanse eller ferie kort. Når vi inviterer en hel familie til et bryllup, nevner barna ved navn - men bare på den indre konvolutten. Utelate barnas navn kan

 • Hvordan Adresse bryllup invitasjon Etiketter Hvordan Adresse bryllup invitasjon Etiketter
  - 阅 1

  For å unngå tidkrevende og feil utsatt bryet med å ta bryllupsinvitasjoner for hånd, bør du vurdere å lage etiketter med hjelp av datamaskinen i stedet. Etiketter kan bidra til å gi en jevn og ren første inntrykk av bryllupet til dine gjester. Til tr

 • Hvordan Adresse bryllup invitasjoner til en advokat Hvordan Adresse bryllup invitasjoner til en advokat
  - 阅 0

  Selv om bryllup selv er lastet med sjanser til å følge riktig etikette, så er prosessen med å ta opp invitasjoner til dine gjester. Med de fleste av invitasjoner, kan du komme unna med å bruke "Mr.", "Mrs." eller "Ms", men du