Amopage

Hvordan å vedta en kattunge fra PetSmart

- Views 1
Advertisement

Vedta en kattunge fra PetSmart bidrar til å finne boliger til kattunger fra nabo adopsjon sentre. Tusenvis av lokale adopsjon sentre gi kattungene for adopsjon på PetSmart. En del av adopsjon avgift er betalt til partnerens ly for å redde en annen pet liv og investere i din kommune.

adopsjonsprosessen

Når du har valgt en kattunge fra en PetSmart Charities adopsjon sentrum, kan du forvente å ha et intervju med en representant fra kattungens lokale adopsjonssenter. Representanten vil stille deg noen spørsmål for å sikre at du er en god plass for en kattunge. Du kan lære om medisinsk historie, kattungen personlighet og vaner.

Du vil fylle ut en søknad for representant til å gjennomgå og hvis den blir godkjent, betale adopsjon avgift for den nye kattungen.

Noen adopsjon organisasjoner som arbeider med Petsmart Charities krever en bakgrunnssjekk og kan kreve et hjemmebesøk for å sikre at du og den nye kattungen er en god match. Dette kan ta tid å fullføre før du tar kattungen med hjem. Noen adopsjon organisasjoner tillate deg å ta kattungen hjem på samme dag. Spør hvilken Petsmart steder i ditt område tillate samme dag adopsjoner, hvis du ønsker å ta unngå ventetiden.

Finn en adopteres Kitten

Den PetSmart Charities Nettsted Innlegg kommende adopsjons hendelser på Petsmart butikker nær deg. Delta på arrangementet for å se kattungene i person og velge en for deg selv.

Du kan se adopteres kattunger online fra Adopter en fane Pet på PetSmart Charities hjemmesiden. Du må oppgi ditt postnummer, merk av katter og skriv dine preferanser av kjønn, alder og avstanden til en butikk fra deg. Klikk på miniatyr bilde av en katt du er interessert i å se flere bilder og se en kattungens personlighetstrekk og medisinsk historie samt planlegge en avtale for å se kattungen.

Tips

 • Fastsettelsen prosessen kan variere noe fra ett innføringen
  Center til en annen.

  Tillat 30 minutter til 2 timer for intervjuet og
  søknad om ny kattunge.

  Sjekk med din lokale PetSmart for timer og dager adopsjons hendelser er tilgjengelige.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-vedta-en-kattunge-fra-petsmart/ "

相关文章!
 • Hvordan lære en kattunge til å drikke fra en Saucer Hvordan lære en kattunge til å drikke fra en Saucer
  - 阅 1

  Når en kattunge når 4 uker gammel, må du gå over det å drikke formel fra en flaske til å drikke formelen fra en skål, slik at du kan begynne å legge fast føde til grunne parabolen. En kattunge avvenning av formel må også lære å drikke friskt vann fra

 • Hvordan skille kattunger fra en mor katt for adopsjon Hvordan skille kattunger fra en mor katt for adopsjon
  - 阅 0

  Den viktigste faktoren om å skille kattunger fra sin mor er ikke å fjerne kattungene for tidlig. Unge kattunger er utsatt for sykdom, og de får noen immunitet mot øvre luftveisproblemer og diaré fra sin mor. Under tiden med sin mor, kattunger lærer o

 • Hvordan vet Mann Kattunger fra kvinnelige Kattunger Hvordan vet Mann Kattunger fra kvinnelige Kattunger
  - 阅 0

  Å fortelle mannlige kattunger fra kvinnelige kattunger, se etter formen på sine kjønnsorganer og deres avstand fra anus, men en veterinær kan bidra til å bestemme kjønnet på en kattunge når det er uklart. Identifisere sex av en kattunge med råd fra e