Amopage

Hvordan å være politisk korrekt

- Views 17
Advertisement

Hvordan å være politisk korrekt


Begrepet "politisk korrekt" refererer til folk som prøver sitt beste for å unngå uenighet og behandle alle mennesker likt, uten hensyn til kjønn, religion, fysisk eller mental kapasitet eller sosiale eller økonomiske status. Her er hvordan å være politisk korrekt og unngå frierføtter kontroverser eller såre andres følelser.

Bruksanvisning

Henvis til folk med kjønnsnøytralt språk. Bruk titler som flyvertinne, næringsdrivende og skuespiller. Si "de", "dem" eller "seg selv" i stedet for "seg selv" eller "seg selv."

Gjør andres følelser en topp prioritet. Klasse elever på en "pass-fail" basis i stedet for bokstavkarakterer. Ros middelmådige studenter for bare å dukke opp eller går inn i en konkurranse for å garantere at alle føler seg like. Vær forståelse og empati for alle personer, selv ubehagelige seg.

Omkjøring religiøse helligdager. For å holde alle nasjonaliteter og trosretninger på en balansert, politisk korrekt nivå, enten erkjenner alle religiøse høytidsdager som jul, Hanukkah, Ramadan og mange andre religiøse skikker like eller ignorere dem alle.

Snakk i en harmløs måte. Velger å følge ordtaket "Hvis du ikke kan si noe godt om noen, ikke si noe" eller finne en egenskap å prise i hver enkelt.

Bruk unnskyldninger for dårlig oppførsel. En politisk korrekt publisist klandrer en entertainer narkotikamisbruk på depresjon over en nylig skilsmisse mens en politisk korrekt venn klandrer en kompis uregjerlig holdning på en dårlig barndom.

Tolerere alle kulturer, politiske oppfatninger, religioner, seksuelle preferanser og klesstiler. Være en politisk korrekt arbeidsgiver ved å la folk fra alle samfunnslag jobben for deg. Dømme dem på deres arbeidsprestasjoner, ikke på deres personlige tro.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-vaere-politisk-korrekt/ "

相关文章!
 • Politisk korrekt Vilkår for psykisk utviklingshemmede Politisk korrekt Vilkår for psykisk utviklingshemmede
  - 阅 3

  Begrepet "politisk korrekt" er ofte brukt i en negativ sammenheng, men politisk korrekte vilkårene er til syvende og sist om å vise hensyn til folk ved å henvise til dem på den måten de ønsker å bli henvist til. Bestemme politisk korrekte vilkår

 • Hvordan være en politisk konsulent Hvordan være en politisk konsulent
  - 阅 4

  Å bli en politisk konsulent krever mye hardt arbeid, litt flaks og mye schmoozing. Men hvis du allerede er en politisk junkie, vet moduler og outs av valg college og har en tendens til å få mer spent på en presidentdebatt enn Super Bowl, så bli en po

 • Hvordan frivillig for en politisk kampanje Hvordan frivillig for en politisk kampanje
  - 阅 5

  Arbeide for en politisk kampanje kan lære deg mer om valgprosessen enn noen klasse eller bok. Det kan gi deg praktisk erfaring i et hektisk miljø å utvikle ferdigheter som kan lande deg en regjering posisjon i fremtiden. Eller, hvis du bare ønsker å