Amopage

Hvordan å tvinge mødre å blomstre

- Views 0
Advertisement

Hvordan å tvinge mødre å blomstre


Som mange andre blomster, er mammas blomst tid direkte relatert til mengden dagslys den mottar. For å tvinge mødre å blomstre, må du gi dem en kort dag og lang natt. Mums som har mer enn 9 ½ timer på natta vil blomstre. Hold mødre inne til du har tvunget dem til å blomstre, og deretter flytte dem hvor du ønsker å se sine fargerike blomster.

Du trenger

Plant lys

60-watts glødelampe

Bruksanvisning

Sett din mødre på et plant underlag inne. Velg et rom som har gardiner, slik at du kan blokkere ut lys når du trenger det.

Sett i plante lysene slik at du kan styre den simulerte daglengde for mødre. Bruk 60-watts glødepærer som er lagt inn 4 fot over moren din planter.

Sett lysene på en tidtaker for å gi 14 timer med lys, slik at du med 10 timer i natt, noe som er nok til å sette i gang blomst. Overlapping dette lyset med naturlig dagslys. For eksempel, sette lysene til å være på fra 7 am til 21:00 lapper med naturlig lys utenfor.

Hold mødre inne mens de er utsatt for denne planen. Vanne plantene til jorda blir mettet når de føler seg tørr. Ellers bekrefter at plante lys fungerer og gir 14 timers simulert dagslys.

Sjekk din anlegg for blomster. Som mødre tilpasse seg den lange natten, vil de utvikle blomsterknopper og blomster.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-a-tvinge-modre-a-blomstre/ "

相关文章!
 • Hvordan å tvinge Cherry Blossoms å blomstre i huset Hvordan å tvinge Cherry Blossoms å blomstre i huset
  - 阅 0

  Kirsebær tilhører slekten Prunus, som også inkluderer plommer, fersken, aprikoser og nektariner. De er alle utmerker seg ved en stor stein eller grop i midten av frukten. Kirsebær har enkle eller doble blomster som blomstrer enkeltvis eller i klynger

 • Hvordan å tvinge pærer å blomstre
  - 阅 0

  De fleste vente til våren for sine pærer å blomstre. Tvinge pærer til å vokse og blomstre tillater deg å dekorere hjemmet ditt med vakre blomster selv i vintermånedene. Du trenger Lyspærer glassbeholder planter Grus Bruksanvisning 1 Forbered fremover

 • Hvordan å tvinge en afrikansk Violet å blomstre Hvordan å tvinge en afrikansk Violet å blomstre
  - 阅 0

  Afrikanske fioler har blitt holdt som potteplanter siden viktoriansk tid. En del av deres attraksjon er sin vane med blomstringen nesten konstant gjennom hele året. De lekker blomstene vokse på stilker som har opprinnelse i sentrum av anlegget, og st